Acha! Jeszcze jedna, ważna sprawa, o której zapomnieliście chyba. Trzeba tą rozmowę podlinkować ponownie na mikrobloga. Będzie drugi wątek, więcej wpisów, może jakiś rekrut neuropejczyk się zjawi. Same plusy.
pojęcie sprawiedliwości na wykopie jest kształtowane przez rozentuzjazmowany tłum egoistów zbierających się na małomiasteczkowym rynku z pochodniami i widłami
http://www.wykop.pl/wpis/1320205/musze-cos-nasciemniac-lekarzowi-zeby-dal-mi-zwolni/
Tylko na wykopie jest możliwe aby oszukujący zapytał oszukanych jak ma ich oszukać na ich kasę i jeszcze obiecuje relację z oszukiwania ;)
@Shaki: To przez liberalną frakcję neuropy - ktoś* twierdził, że każda kapitalistyczna świnia zostanie porządnym lewakiem jeśli dostanie dobre wzorce.
*) To chyba był @DuPont :P
@fenis: Dostałem czerwony telefon od RageKage, więc musiałem zostawić pacjenta i napisać ten komentarz.
Tobie wybaczy, mogłeś nie zauważyć wątku :P
#smiejesiezkalekipojdedopiekla
#bedziemyrazembalowacwpiekle
Miło sobie poobserwować, jak chłopaki gaworzą. Czasem warto sprowokować, to tak zacieśnia więzy ludzkie....
nadaliśmy my status "użytkownika stowarzyszonego" ;)
~oxy
Komentarz usunięty przez autora
@ostr: a dałabym sobie mały palec uciąć, że autorem jest inny allegrowicz, no popatrz. #cytatywielkichludzi