Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie #tfwnogf
Po pół roku bycia samym oświadczam, że to wcale nie takie złe.

Plusy:
+kasa się mnie trzyma
+mam w c--j czasu, poświęcam go na rozrywkę i samorozwój
+nie słucham biadolenia

Minusy:
-no beniz into baggina
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oruniak:
@miniek91:
@drops:
Ale p---------e xD jak bierzecie sobie laski, które mają siano we łbie to później wychodzi szydło z worka. Nie ważne że inteligencja 3latki, ważne że 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
'Kasa się mnie trzyma' nosz k---a, to co Ty sponsor jakiś xD
'Mam w c--j czasu' jak dla mnie związek i bycie w nim, zbudowany na miłości rzecz jasna = chęć spędzania jak najwięcej czasu
  • Odpowiedz
@czikiratka:

Ale p---------e xD jak bierzecie sobie laski, które mają siano we łbie to później wychodzi szydło z worka. Nie ważne że inteligencja 3latki, ważne że 10/10

siano to ty masz we łbie, jeśli myślisz, że wszyscy działają wg schematu seby i matiego z osiedla
  • Odpowiedz
@miniek91: mój staż to 8 lat. Nie mówię , że ciągle ma być sielanka bo tak nie jest, wiadomo, nie o to mi chodzi. Sprawy, które przytacza autor tego wpisu wychodzą już na początku znajomości więc jak można dalej się pchać w związek z dziewczyną, która nie ma nic do powiedzenia, ciągle narzeka, oczekuje od Was sponsorowania, tłamsi Wasze zainteresowania i w ogóle Wy w prawo ona w lewo.
Nie
  • Odpowiedz
@oruniak: Ja też odkąd wyszedłem z przegrywu rok temu, widzę że wcale to nie był taki przegryw, nikt na mnie nie był zły że nic mi się nie chce, i że nie mam pomysłu jak super spędzić każdą minutę życia...
  • Odpowiedz
@czikiratka: to zwykła racjonalizacja, jakoby ta dziewczyna, z którą byli była reprezentatywna na tle wszystkich kobiet, taka prawda, że przyciągają sobie mentalne roszczeniówki, biedne (finansowo) księżniczki, których zajęcia i życiowe pasje zaczynają się na posiadaniu partnera a kończą na wizażu czy pudelku. I to albo ze względu na to, że na ciekawsze samodzielne osoby nie mogą sobie pozwolić albo właśnie jak piszesz piz#a przysłania im oczy.
  • Odpowiedz