Wpis z mikrobloga

@devPie: Troche smutne to juz sie robi.. Wydaje mi sie ze nukeduck nie dorównuje mechanicznie innym midlanerom, choć jest w topce na west... Janko gra zbyt pasywnie , Vander Bóg - to wiadomo Steeve - za krótko gra zeby cokolwiek o nim powiedzieć. Aaa no i early-mid teamcompy pod tak pasywny team....
@devPie: @Sypu: Wiecie co ja zauważyłem? Roccat zaczął grać #!$%@? kiedy z teamu odeszli Xaxus i Celaver a na topa poszedł Over. No i poza tym Veggie odszedł. Rzeczywiście można powiedzieć, że Overpow i Xaxus byli #!$%@? techniczne, ale przecież jak się okazuje świetny technicznie Nukeduck się nie sprawdził. W jakimś wywiadzie Veggie wspominał, że z Xaxusem się świetnie dogadywał. I taka była rola Marcina. On był od czarnej roboty
@Keiano: Wiem. Tylko też powiedział, że Over schudł i z tego co wie zmienił swoje zachowanie. Po prostu jak się pojawiło zagrożenie, że może stracić pracę to się zmienił. Jeśli chodzi o tą sytuację to było na odwrót. Jak Over mówił "ss" to reszta mówiła zamknij się #!$%@? jego toksycznym zachowaniem. Uważam, że skoro team działał to raczej bardziej się opłacało zmusić Overa to zmiany zachowania ( co się udało ),