Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kopytnik_1 +6
#przegryw
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Idę koło południa do biura, wchodzę i widzę koleżankę z pracy jak gdzieś szła. Jako że miałem dobry humor,a ona na prawdę zajebiśćie wyglądała, ładną miała sukienkę i w ogóle jakoś to wszystko fitowało. To rzuciłem tekstem z grzeczności. "Hej Kasia, cudownie dzisiaj wyglądasz" ( ͡° ͜ʖ ͡°). A tu jeb, zamiast odpowiedzieć:
"O cześć Anon, dzięki, fajnie że zauważyłeś" ta do mnie podniosłym tonem głosu, miną typu "zaraz Cię #!$%@?" do mnie:
"Czyli co, uważasz że w inne dni wyglądałam źle?". Ja się #!$%@?łem, coś jej powiedziałem żeby się #!$%@?ła bo widziałem, że rozmowa z nią nie ma sensu. A ta strzeliła focha i pewnie się nie będzie odzywać XDD. #!$%@? z nią, wy kobiety to na prawdę macie problemy ze sobą, ze swoją samooceną i wartością oraz emocjami. Uprzedzam, nie jest ona z Raszyna, więc nic jej nie usprawiedliwia.
#coolstory #truestory
nie przejmuj się mireczku chciałeś być miły i to się liczy (ʘ‿ʘ)
Shit-test.
Życie to RPG. Którą odpowiedź chcesz wybrać?
A: To ty powiedziałaś.
B: No jasne. Wczoraj np. miałaś na sobie nadpaloną, gotycką suknię i kapelusz wiedźmy, a do pracy przyleciałaś na miotle. Przedwczoraj pewnie ubrałaś się w białe kozaczki z futrzastymi miśkami, różową kieckę z falbankami i miałaś różowe kokardki we włosach zawiązanych w kucyki.
C: [z karcącym wzrokiem, przez ramię] Poważnie...?
D: [zignoruj]
E: [zmień temat] Oglądałaś Titanica?
Plus
@Dirty_Digger: #logikarozowychpaskow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pakoz: Jako mistrz podrywu i psychologii powiadam ci: Takie teksty działają na laski odpychająco, w ich mniemaniu jesteś kolejnym tłustowłosym stulejarzem próbującym uwieść ją pięknymi słowami, jakbyś próbował im wręczyć różę w przyklęku. Następnym razem mów "Hej Kasia, zajebiście wyglądasz" nie dodając "dzisiaj", lub najlepszy możliwy tekst: "Spoko sukienka".
@dwa_szopy: #bk z takich pseudospeców i doradców z wypoku, których nikt nie prosił nawet o opinię ( ͡º ͜ʖ͡º)