Wpis z mikrobloga

Czo te #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Idę koło południa do biura, wchodzę i widzę koleżankę z pracy jak gdzieś szła. Jako że miałem dobry humor,a ona na prawdę zajebiśćie wyglądała, ładną miała sukienkę i w ogóle jakoś to wszystko fitowało. To rzuciłem tekstem z grzeczności. "Hej Kasia, cudownie dzisiaj wyglądasz" ( ͡° ͜ʖ ͡°). A tu jeb, zamiast odpowiedzieć:
"O cześć Anon, dzięki, fajnie że zauważyłeś" ta do mnie podniosłym tonem głosu, miną typu "zaraz Cię #!$%@?" do mnie:
"Czyli co, uważasz że w inne dni wyglądałam źle?". Ja się #!$%@?łem, coś jej powiedziałem żeby się #!$%@?ła bo widziałem, że rozmowa z nią nie ma sensu. A ta strzeliła focha i pewnie się nie będzie odzywać XDD. #!$%@? z nią, wy kobiety to na prawdę macie problemy ze sobą, ze swoją samooceną i wartością oraz emocjami. Uprzedzam, nie jest ona z Raszyna, więc nic jej nie usprawiedliwia.
#coolstory #truestory
  • 28
@pakoz:
Shit-test.

Życie to RPG. Którą odpowiedź chcesz wybrać?

A: To ty powiedziałaś.

B: No jasne. Wczoraj np. miałaś na sobie nadpaloną, gotycką suknię i kapelusz wiedźmy, a do pracy przyleciałaś na miotle. Przedwczoraj pewnie ubrałaś się w białe kozaczki z futrzastymi miśkami, różową kieckę z falbankami i miałaś różowe kokardki we włosach zawiązanych w kucyki.

C: [z karcącym wzrokiem, przez ramię] Poważnie...?

D: [zignoruj]

E: [zmień temat] Oglądałaś Titanica?

Plus
no skoro jej wcześniej nie mówiłeś(a przecież mogłeś), tylko dzisiaj (a przecież znasz ją długo) no to prosty wniosek że uważałaś że źle wygląda (no bo inaczej byś powiedział wcześniej) a w ogóle to pewnie spojrzałeś się tak dziwnie (w ogóle dziwny z ciebie koleś) że niewiadomo co miałeś na myśli (pewnie ją chciałeś ironicznie obrazić).

@Dirty_Digger: #logikarozowychpaskow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hej Kasia, cudownie dzisiaj wyglądasz

@pakoz: Jako mistrz podrywu i psychologii powiadam ci: Takie teksty działają na laski odpychająco, w ich mniemaniu jesteś kolejnym tłustowłosym stulejarzem próbującym uwieść ją pięknymi słowami, jakbyś próbował im wręczyć różę w przyklęku. Następnym razem mów "Hej Kasia, zajebiście wyglądasz" nie dodając "dzisiaj", lub najlepszy możliwy tekst: "Spoko sukienka".
@dwa_szopy: Panie "mistrz podrywu" nie rzucałem tego tekstu, żeby ją poderwać. Nie szukam kobiety, to nie mój styl życia, jeszcze. Chciałem być miły i wprowadzić przyjacielską atmosferę w pracy od rana.