Aktywne Wpisy
PORADNIK JAK ZOSTAĆ PRAWICZKIEM 30 LVL (SPRAWDZONE I POTWIERDZONE!!!)
1. Nie wchodź w żadne interakcje z kobietami. Nawet jeśli są w Twoim zespole (grupie na uczelni / w pracy). Nie podejmuj żadnych działań i nigdy nie rób pierwszego kroku do rozpoczęcia rozmowy, siedź w miejscu 8 godzin i komunikuj się tylko w temacie pracy / nauki.
2. Nie wychodzić nigdzie poza uczelnię / pracę i sklep. Po powrocie do domu nic nie
1. Nie wchodź w żadne interakcje z kobietami. Nawet jeśli są w Twoim zespole (grupie na uczelni / w pracy). Nie podejmuj żadnych działań i nigdy nie rób pierwszego kroku do rozpoczęcia rozmowy, siedź w miejscu 8 godzin i komunikuj się tylko w temacie pracy / nauki.
2. Nie wychodzić nigdzie poza uczelnię / pracę i sklep. Po powrocie do domu nic nie
FejsFak +80
Nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu zakończył się drugi sezon budowy schodów. Nie wrzucałem tutaj praktycznie niczego odkąd powstał nowy wykop bo po prostu nie dało się go używać. Dlatego pewnie wiele osób przegapiło to wielkie wydarzenie. Niestety schody nie są jeszcze skończone - brakuje dwóch stopni ale będą one już w stropie i podłodze. Dodatkowo muszę wzmocnić strop i wyciąć w nim dwa dodatkowe otwory bo nowe schody mają
Mądre głowy doszły więc do wniosku, że w sumie "kim jest #!$%@? Alexander Hamilton?" i że piniądze się zmieniają i jak to tak w ogóle, że na żadnym banknocie nie ma ani jednej babki? Postanowili więc walnąć jakąś "aktywistkę historyczną walczącą o prawa kobiet" i zastąpić nią Pana Hamiltona. Wszystko rozumiem, ale chłop chyba jednak trochę ważniejszy dla historii Ameryki prawda? (ale z drugiej strony kto się przejmuje gospodarką i podwalinami systemu finansowego). Na szczęście nie chcą biednego chłopiny całkowicie usunąć tylko trochę go "przesunąć" i dodać partnerkę do banknotu 10 dolarowego.
Alexander Hamilton byłby z pewnością zadowolony jakby dostał jakąś spoko babkę. Ale wiele wskazuje na to, że może mu się trafić mocne 3/10. Aktywistki najsilniej pobierają bowiem Harriet Tubman - jej największym atutem jest bowiem to, że jest czarnoskórą kobieta. Oczywiście nie można umniejszać zasług Pani Tubman (walka o prawa kobiet i niewolników, dowodzenie oddziałami podczas wojny secesyjnej i uwolnienie kilkuset niewolników), nadal jednak uważam, że to Pan Hamilton zasługuje na zdecydowanie większe wyróżnienie (STWORZYŁ WAM WALUTĘ I SYSTEM FINANSOWY MAKDONALDY!)
O wiele lepiej byłoby wywalić z banknotu El Presidento Andrew Jacksona - ten nie dość, że miał zaledwie kilkaset własnych niewolników, to lubił zabijać własnych żołnierzy oraz Indianerów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Akurat jakby jego miejsce zastąpiła czarnoskóra kobieta walcząca z czasów wojny secesyjnej to mogłoby być OK.
Dawno tutaj nie pisałem dlatego łapcie -> Ameryka zmienia „twarz” dziesięciodolarówki – pieniężne równouprawnienie?
Widzę, że ludzie straszliwie zaśmiecają mój tag #ekonomiazadyche ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jakoś przeżyjemy, jeżeli dołączy kilku nowych śledzących ( ͡° ͜ʖ ͡°) a ja ze swojej strony postaram się publikować częściej).
#ekonomia #ciekawostki #historia no i trochę #logikalewackichpaskow.
Obrazek poglądowy Related ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym którzy się przejmują pewnie niedługo przyjdzie wyprowadzić się do pingwinów jak tak dalej pójdzie.