Aktywne Wpisy

Ryneczek +1824
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +56
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..

#londyn #uk #ryanair #podroze
Ogolnie polecam oysterke (£5) sobie nabic i jezdzic ;)
https://tfl.gov.uk/plan-a-journey/results?IsAsync=true&JpType=publictransport&InputFrom=Stansted+Airport+Rail+Station&From=Stansted+Airport+Rail+Station&FromId=1001266&InputTo=Victoria+Station&To=Victoria+Station&ToId=1000248&TimeIs=departing&Date=20150622&Time=1100&Mode=bus&Mode=tube&Mode=national-rail&Mode=dlr&Mode=overground&Mode=tflrail&Mode=river-bus&Mode=tram&Mode=cable-car&Mode=coach&CyclePreference=AllTheWay&WalkingSpeed=average&JourneyPreference=leasttime&InputVia=&DataSetsJson=%5B%5B%22stopPoints%22%2C%22journeyPlannerNoSubmit%3FInput%3D%7B%7Binput%7D%7D%22%5D%5D&Modes=tube%2Cdlr%2Coverground%2Ctflrail%2Cbus%2Criver-bus%2Ctram%2Ccable-car%2Cnational-rail&Via=&ViaId=&NationalSearch=false&AccessibilityPreference=norequirements&WalkingSpeed=average&MaxWalkingMinutes=40&SavePreferences=false&IsMultipleJourneySelection=False&JourneyType=&IsCycleHireOriginOrDestination=False&OnChosenOptionScreen=False&IsPastWarning=False