Mirasy poszukuję jakichś wygodnych (i ładnych) butków do 3 stówek, ale totalnie nie mam pomysłu na co polować. Zależy mi na tym żeby były w dość klasycznej kolorystyce do śmigania na co dzień - i pasowały do koszuli jak i do t shirtów, bez żadnych oczojebnych kolorów - oferty z hype5 wchodzą w grę. Rzuć ktoś jakimś dobrym modelem :< #streetwear
@sajko: te mi jeszcze chodzą po głowie, ale one nie mają języka :O muszę je obczaić w sklepie i ewentualnie dopiero wtedy zamówię bo mam kolegę forumka z hype5 i będzie tanio ( ͡°ʖ̯͡°)
@sniegi: ja mam aztec packi gel lyte III i brak języka nic nie przeszkadza, sppkojnie, buty są najwygodniejsze jakie miałam w życiu, lepsze od jordanów czy pegasusów
@sniegi: przecież jest język tylko krótki i rozcięty na pół :P jak masz wysokie podbicie to nawet nie szukaj gl3, bo ten język będzie się rozchodził na boki, a to marnie wygląda. No i tej kolorystyki ze zdjęcia raczej już nie dostaniesz :) @sajko:
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Zależy mi na tym żeby były w dość klasycznej kolorystyce do śmigania na co dzień - i pasowały do koszuli jak i do t shirtów, bez żadnych oczojebnych kolorów - oferty z hype5 wchodzą w grę.
Rzuć ktoś jakimś dobrym modelem :<
#streetwear
@sajko: