Wpis z mikrobloga

Ludzie którzy filmują cały koncert telefonem powinny być rozstrzelane na miejscu. Rozumiem zrobienie od czasu do czasu zdjęcia, ale stanie non stop z łapami w górze to #!$%@? przesada.

A koncert Muse pierwsza klasa. Nagłośnienie o wiele lepsze niż w Atlas Arenie. Szkoda tylko, że tak krótko i nie zagrali takiej setlisty jak na Download.

#muse #muzyka #koncerty #orangewarsawfestival #zalesie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@paziuziu: Oczywista oczywistość, że koncerty się obecnie #!$%@?ą przez te smarfony, no ale co poradzisz :)

Uu , ale faktycznie set lista muszę przyznać kiepska :/

[Drill
  • Odpowiedz
@paziuziu: No w sumie oni najwięcej piosenek ze starych płyt grają u siebie w Wlk. Brytanii zauważyłem, aczkolwiek po tym co ostatnio pokazywali Muscle Museum ( sic ! po 7 latach) , Micro Cuts, Dead Star to liczyłem, że zaczynają wracać na stałe do tych brzmień. Co ciekawe 1 piosenka z 2nd Law, 1 z TR.

A powiedz mi jak tłum generalnie ? Czuli czy raczej kiepsko ?
  • Odpowiedz
@bones1909: Tłum tragedia. Nie wiem może mialem takie miejsce ale większość ludzi stala jak kłody nawet skakanie było wyzwaniem. Pamiętam ze na ich koncercie w Lodzi publiczność byla świetna a tutaj jakos tak poważnie:(.
  • Odpowiedz
@paziuziu: co do tłumu to z rozmów wynika ze zależy gdzie się stało - obok mnie większość osób znali wszystkie teksty cały czas śpiewali skakali i dobrze się bawili. znajomi byli kawałek dalej i ludzie ponoć stali jak kołki i wyglądali jakby ktoś ich tam postawił za karę.
jak dla mnie koncert na plus. oczywiście set mógłby być trochę lepszy ale mówię sobie że zawsze mogło być gorzej ;)
a
  • Odpowiedz