Można kupić urządzenie za 169 w Carrefour + kapsułki warte 80 zł za 4 grosze. Łączny rachunek 169,04 a z promocji odzyskuje się 150zł. Więc za 19 zł mamy zestaw jak wyżej.
@kukisp: Tutaj się zgodze. Na kapsułki jest nieopłacalne. Gdzies teraz jest promo za 14 zyli opakowanie. To w zależności od zestawu można zrobić od 8 do 16 kaw. Tanie nie jest, ale jak wspomniałem wziąłem bo za 20 złoty mam ekspres i 4 opakowania na start.
@kukisp: 16, 16, 8, 8. W tych osiem są po dwie kapsułki na jedną kawę. Dodam tylko, że jak kupujesz to sam sobie wybierasz na sklepie jakie kapsułki sobie tam chcesz. Każde z 4 opakowań kosztuje 1 grosik.
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Można kupić urządzenie za 169 w Carrefour + kapsułki warte 80 zł za 4 grosze. Łączny rachunek 169,04 a z promocji odzyskuje się 150zł. Więc za 19 zł mamy zestaw jak wyżej.
http://allegro.pl/tassimo-forrest-fruit-t-disc-do-uzupelniania-i5424086786.html
wielokrotnego użytku :)