Wpis z mikrobloga

• 0
@HCLB: manetkę zmiany biegów można przybliżyć do kierownicy w dolnym chwycie i mikro ruchami nadgarstka zmieniać można przełożenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@HCLB: samego, w sramie klamka hamulca jest nie ruchoma na boki. Można też wszystko sobie ustawić pod siebie w kwestii położenia.
  • Odpowiedz
@Nirguna: mam ten poprzedni kształt, 10-rz. Patent jest wygodny (i nie ma linek z boku jak w starszych shimano). Jak w sorze to zrobili to było bez sensu, bo nie szło zrzucać biegu w dolnym chwycie, te od campy bardzo sobie chwalę. Klamki też dużo wygodniejsze niż shitmano jak masz duże łapy. Dodatkowa przewaga nad shitmano - możesz wrzucić/zrzucić całą kasetę jednym ruchem. O sramie się nie wypowiem, bo nie
  • Odpowiedz
@lubfarmaceute: No właśnie czytałem o wygodzie. Łapy mam małe. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Akurat w zrzucaniu to w Tiagrze mogę o 2 zrzucać, więc tutaj problemu nie mam, a często tego używam, ale czasami lubię sobie na koniec jakiś tryb sprintera włączyć i wtedy wrzucanie byłoby przyjemniejsze. Byłem w dwóch sklepach rowerowych, ale nic z kampą nie mieli. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz