Aktywne Wpisy
bomba4 +164
To może być duży game changer na rynku. Oby tylko Tusk nie tupnął nogą i tego nie zablokował
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
@Damian1998: Super. I dzięki temu kupujemy wraz z paczką sera drugie tyle plastiku, który praktycznie nie jest nam do niczego potrzebny. Zajebiście. I cała ta ekologiczna hołoto: zajebiście dajecie radę. Bo ważne są limity emisji dwutlenku węgla. Który każdy człowiek wydycha, póki żyje.
@nihon: Żebyś wiedział - że się cieszę, że tam nie mieszkam. Jestem świadom japońskich realiów. Ale to nie jest normalne, naprawdę. To jest chore. Tak czy inaczej, dzięki za odpowiedź.
@nihon: A jak myślisz, w czyim imieniu umieszczam komentarze na Wykopie?
@nihon: A twoja jest? Opinia to jedna rzecz, a prawda to inna rzecz i ani ty, ani ja nie mamy prawa do uzurpowania sobie dyktowania co jest, a co nie jest obiektywną prawdą. Ja nigdy nie piszę o prawdzie, jest ona czymś nieosiągalnym, ja jedynie wygłaszam opinie, poglądy. Co ty tutaj robisz - nie mam pojęcia.
@nihon: Normalne to może i jest, bo jak sam napisałeś: jest powszechne i jest akceptowalne. Ja napisałem natomiast, że pakowanie serków w pojedyncze plasterki jest przejawem debilizmu. Oczywiście nie chodziło mi dokładnie o ową jednostkę chorobową, ale o fakt, że to jest złe. Jest to moja
Jakby było prostsze rozwiązanie, to by było stosowane. Zaproponuj inne, słucham.
@nihon: Całkowicie się z tobą zgadzam. Zgadzam się mianowicie w tym, że nie widzisz sensu ani w tym, ani w wielu innych rzeczach. No, ale tak to bywa. A w ogóle to jak to się #!$%@? stało, że z tematu pakowanych foliowo serków nagle przeniknęliśmy do jakiegoś abstrakcyjnego środowiska? Nie wiem. To