PanKara PanKara 11.06.2015, 08:42:20 453 + Hej Mirki i Mirableki, #ogloszenieparafialne Mam dla Was kolejnego newsa! Do grona sponsorów #wroclawskiewykopparty dołączył @redisbadpl! Red is Bad przygotował dla nas troche koszulek i innych gadżetów, które będzie mogli wygrać w zbliżających się konkursach! Więcej informacji o sponsorach i konkursach już niebawem! Nie wiesz nic o party?! Wiecej znajdziesz TUTAJPamietaj, żeby zapisać się na wydarzenie - pomożesz nam dzięki temu lepiej się przygotować! #wykopparty #krakowskiewykopparty #trojmiejskiewykopparty źródło: comment_xx4HRU2l6gPRHetGtxnPlv9Xj1yichyH.jpg Pobierz
PanKara PanKara 11.06.2015, 18:44:48 via iOS 1 + @cynku12: nie wiem, zapytaj tez surge polonia, moze to jakas taka moda
r.....l konto usunięte 11.06.2015, 22:43:57 2 + RED IS BAD to marka dla wszystkich, którzy nie boją się iść pod prąd.Dla ceniących wolność i nie chcących wyrzec się tradycji.
viejra viejra 12.06.2015, 06:20:26 1 + @redisbadpl : ceny w porównaniu do Surgepolonia macie oporowe..
Szczykawa Szczykawa 12.06.2015, 14:29:55 1 + @redisbadpl: chyba właśnie co idą pod prąd bo ogłoszenie że ma się poglądy inne od jedynych słusznych skończy się bombardowaniem patriotycznych gimnazjalistów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
v.....i konto usunięte 12.06.2015, 15:27:28 8 + @redisbadpl: RED IS BAD to marka dla wszystkich, którzy nie boją się iść pod prąd.topbk
parachutes parachutes 15.06.2015, 13:10:45 via Android 2 + @redisbadpl: macie jakieś patriotyczne koszulki dla ruchu antyszczepionkowców?
Mam dla Was kolejnego newsa! Do grona sponsorów #wroclawskiewykopparty dołączył @redisbadpl!
Red is Bad przygotował dla nas troche koszulek i innych gadżetów, które będzie mogli wygrać w zbliżających się konkursach!
Więcej informacji o sponsorach i konkursach już niebawem!
Nie wiesz nic o party?! Wiecej znajdziesz TUTAJ
Pamietaj, żeby zapisać się na wydarzenie - pomożesz nam dzięki temu lepiej się przygotować!
#wykopparty #krakowskiewykopparty #trojmiejskiewykopparty
Dla ceniących wolność i nie chcących wyrzec się tradycji.
topbk