Udowodnij, że promocja nie jest agitacją http://pl.wikipedia.org/wiki/Agitacja, a Red is Bad nie jest firmą zaangażowaną politycznie. Wystarczy, że udowodnisz te dwie rzeczy i ci przyznam rację
@flager: widzisz w tym różnica, że cała ta impreza jest organizowana na neutralnym gruncie i o neutralnym charakterze. Nie wiem czy będę się spodziewał tam feministów, zielonych czy transseksualistek. Mogą być wszyscy. Poza tym kiepska ironia.
@grzegorz-zielinski: Mam gdzieś twoje przyznawanie racji i nic nie będę udowadniał. Ja nie biorę udziału w imprezach wykopków, ale jakbym miał wybierać gdzie iść a gdzie nie iść na podstawie sponsorów, to nigdzie bym nie mógł pójść, bo bym się z czymś nie zgadzał. Staram się ci wytknąć, że to sztywny tok myślenia. Na szczęście takich ludzi mało, bo eventy byłyby strasznie nudne.
@Muezi: niezgoda z decyzją organizatora o sponsorowaniu apolitycznej imprezy przez firmę polityczną jest sztywnym tokiem myślenia?
bo eventy byłyby strasznie nudne.
no raczej nie, bo można zorganizować dużo fajnych eventów (na których pewnie nie byłeś, bo byś wiedział) bez politycznego nacechowania, tak jak i można zrobić dużo fajnych eventów politycznych z jasną informacją -> tak, to jest impreza polityczna. Tyle. Nie wiem po co próbujesz
Po prostu organizator #wroclawskiewykopparty próbuje celowo przemycić treści polityczne na imprezę apolityczną albo nie ogarnia PR i organizacji i tylko jak głupi się cieszy, że będą koszulki, a tak naprawdę strzela sobie w stopę.
Mam dla Was kolejnego newsa! Do grona sponsorów #wroclawskiewykopparty dołączył @redisbadpl!
Red is Bad przygotował dla nas troche koszulek i innych gadżetów, które będzie mogli wygrać w zbliżających się konkursach!
Więcej informacji o sponsorach i konkursach już niebawem!
Nie wiesz nic o party?! Wiecej znajdziesz TUTAJ
Pamietaj, żeby zapisać się na wydarzenie - pomożesz nam dzięki temu lepiej się przygotować!
#wykopparty #krakowskiewykopparty #trojmiejskiewykopparty
Udowodnij, że promocja nie jest agitacją http://pl.wikipedia.org/wiki/Agitacja, a Red is Bad nie jest firmą zaangażowaną politycznie. Wystarczy, że udowodnisz te dwie rzeczy i ci przyznam rację
@Muezi: Ale niektórzy są już niemile widziani.
Grunt może i neutralny, ale charakter neutralności został
@Muezi: niezgoda z decyzją organizatora o sponsorowaniu apolitycznej imprezy przez firmę polityczną jest sztywnym tokiem myślenia?
no raczej nie, bo można zorganizować dużo fajnych eventów (na których pewnie nie byłeś, bo byś wiedział) bez politycznego nacechowania, tak jak i można zrobić dużo fajnych eventów politycznych z jasną informacją -> tak, to jest impreza polityczna. Tyle. Nie wiem po co próbujesz
@grzegorz-zielinski: ja myślałem, że ludzie tam chodzą się napić i tyle ;d
@KREM_Z_BROKUL: @grzegorz-zielinski: CO XD
@PanKara: @KREM_Z_BROKUL: manipulacje godne tvnu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe co byś powiedział, gdyby jakiś urzędnik UE rozdawał koszulki na wykopparty.
@Szab: Czyli co? Jednym wolno, a drugim nie?
A czy Ciechan ma agitującą nazwę, sprzedaje idiotyczny produkt z hasłem, że GO jest wymysłem?