Wpis z mikrobloga

@moczy_morda: Mi z gearbest też właśnie szło niecale 2 tygodnie (power bank 16000 i kilka inych drobnych rzeczy) a z geekbuying jeszcze nie zamawiałem i ciekawy jestem jak realizacja u nich wygląda.
  • Odpowiedz
  • 0
Ja właśnie zamówiłem xiaoyi w gearbest 7.06 razem z paroma akcesoriami i narazie mam status processing w zamówieniu. Trochę długo nie myślicie?
  • Odpowiedz
@TwigTechnology:

Chyba jakąś klątwe rzuciłeś bo same problemy.

- krotki kabelek nadaje sie tylko do ladowania, po polaczeniu z kompem w trybie tranferu kamera zawiesza się, działa na innym dłuższym kablu
- problem z aktualizacja do nowego firmwareu 1.2.0 przez apke, jedna mozliwosc manualnie - ale to chyba generalny problem z tym updatem z tego co czytalem
  • Odpowiedz
@TwigTechnology: Ok, zrobilem kolejny test. Najwidoczniej wczesniej za duzo bawilem sie z wifi ze tak szybko zjadlo.
W kazdym razie 1080p 60fps na orginalnej baterii - 60 min nagrywania, na zapasowej o tej samej pojemnosci ~ 50 minut.

Także nie jest tragicznie. Czytałem dzisiaj troche o problemie ze zjadaniem baterii przy wylaczonej kamerze i sprawdze jak poziom spadnie przez noc kiedy kamera jest wylaczona, jesli bedzie widoczny spadek to trzeb bedzie zastosowac
  • Odpowiedz