Aktywne Wpisy

szklarskaporeba +420
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Plusuja Ci co nigdy nie wzięli nic na raty oraz nie mieli nigdy pozyczki. Oczywiście pomijam kredyty typu zakup mieszkania.
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt

http://stackoverflow.com/questions/19877867/using-the-crypt-module-in-windows
Komentarz usunięty przez autora
nie wiem, jak. nie mogę znaleźć dokumentacji fcrpyt, nie mam teraz czasu grzebać w kodzie biblioteki.
edit: albo ktoś inny Ci pomoże, albo poczekaj do jutra :p
@LOLWTF: ale to się nazywa
crypt(od cryptography) a niecrpyt. Pyr, pyr, pyr… :DWybacz nie mogłem, bo to już chyba nie jest nawet literówka — tyle razy się pomylić? :D
gdzieś musiałem to tak przeczytać, wydało mi się dziwne, co za debil tak nazywa biblioteki, ale trudno.
Borze jaki rzal xD
i teraz wyskakuje coś takiego: TypeError: character mapping must return integer, None or unicode