Aktywne Wpisy
belfegorrrr +868
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
gymw8nhnzd +139
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
źródło: Screenshot 2024-08-30 at 09.41.44
Pobierz

taka sprawa, powiedzmy że mam dwie encje:
PrzystanekorazLinia(autobusowa/tramwajowa, etc..)Jaka relacja powinna być pomiędzy Przystanek a Linia oraz Linia a Przystanek?
Mam taką relację, ale obawiam się że to nie jest dobre podejście.. Ktoś coś?
class Line{/*** @ORM\OneToMany(targetEntity="BusStop", mappedBy="line")
* */
private $busstop;
}
class BusStop{
/**
*
* @ORM\ManyToOne(targetEntity="Line", inversedBy="busstop")
* @ORM\JoinColumn(name="line", referencedColumnName="id")
* @var line
*/
private $line;
}
BusStopwygląda jak poniżej także kwestie takie jak kierunek czy nr przystanku mam.Nie wiem tylko czy relacja między linią a przystankiem jest prawidłowa.
Wiele linii może mieć jeden przystanek, jeden przystanek może mieć wiele linii.
Czy w przypadku
BusStop`linenie powinna być relacjaJeden przystanek może posiadać wiele linii, a wiele linii może mieć ten sam przystanek.
mam jeszcze problem z ogarnięciem tych ManyToOne/OneToMany itp.. ;\
Dzieki panowie, będę dalej walczył :)
/***
* @ORM