Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Skąd podróbki Ray Banów z filtrem UV?
Ja osobiście kupiłem od tego samego majfrenda inne. Powinny być w tym tygodniu.
Dodam, że w tym linku co podałem koleś dodaje paragon fajny :P Same okulary dokładnie takie same jak w tym linu podanym przez @mkgga.
@jarzynka: no pewnie! Ale potem ida sie smiac z januszy, co kupujo w biedronce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Clubmastery
Problem w tym że te "łezki" w innych modelach u niego wszystkie są srebrne. A raczej mało to legitnie wygląda. Soczewka G15 zielonkawa, nosek złoty, dolna oprawka soczewki złota i nagle SREBNE "łezko" wstawki. Więc jedynym rozwiązaniem było kupić black silver black. Jedynie czego się obawiam to rozmiar/ rozstaw soczewek. Okaże się zbyt mały i będzie wyglądało że mam zabawkę na nosie.
Ej , ale w tych twoich też są na zdjęciach srebrne.
http://www.wykop.pl/wpis/12944363/w-tym-szczegolnym-dniu-1-go-czerwca-w-dzien-dzieck/
Komentarz usunięty przez autora