Jak iż to nasz pierwszy post mamy dla Was małe #rozdajo ( ͡°͜ʖ͡°) Do oddania jest kawa Canabissimo Coffee, która jest wpełni aromatyczną mieszanką nasion konopi (10%) i najznakomistszych nasion kawy (Arabica 90%, Rabusta 10%) z Ameryki Południowej oraz Indii, więc wołamy #wykopjointclub #narkotykizawszespoko .
Losowanie jutro o 18:00
Po za tym w asortymencie mamy: - olej, przyprawę, mąkę, białko, łuskane nasiona konopi #gotujzwykopem
@Kodziak: Zawołamy, po prostu dostaliśmy ostatnio herbatę słabej jakości i znaleźliśmy lepszego dostawcę. Wszystko można śledzić na blogu! hempfoodie.pl/blog
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
Jak iż to nasz pierwszy post mamy dla Was małe #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do oddania jest kawa Canabissimo Coffee, która jest wpełni aromatyczną mieszanką nasion konopi (10%) i najznakomistszych nasion kawy (Arabica 90%, Rabusta 10%) z Ameryki Południowej oraz Indii, więc wołamy #wykopjointclub #narkotykizawszespoko .
Losowanie jutro o 18:00
Po za tym w asortymencie mamy:
- olej, przyprawę, mąkę, białko, łuskane nasiona konopi #gotujzwykopem
Zapraszamy do sklepu na www.hemfoodie.pl
Wszystko można śledzić na blogu! hempfoodie.pl/blog
@HempFoodie: przyznajcię się, ktoś po prostu kliknął nietamgdziepowinien. tutaj mały trik jak możecie w przyszłości uniknąć takich wpadek, wystarczy:
Komentarz usunięty przez autora