Wpis z mikrobloga

Mirki ze #szczecin i chyba #wegetarianizm Gdzie mogę dostać u nas w mieście świerze tzw " baby vegetables" bądź "mini warzywka" bo o ile jeszcze pomidorki koktajlowe i mini marchewki idzie znaleźć to inne tego typu rzeczy już nie.

W USA bardzo popularne są takie pakiety na lunch czy coś w których jest kilka rodzajów warzywek i na środku jakiś sos. czegoś takiego bym potrzebował.

#kiciochpyta
Pobierz CreativePL - Mirki ze #szczecin i chyba #wegetarianizm Gdzie mogę dostać u nas w mieś...
źródło: comment_dKBjdJbibErXH4gs8eHRNJmi86ig4dGg.jpg
  • 14
@i_ll_be_back: Ogarinj się. Pomidory koktajlowe smakują zupełnie inaczej niż zwykłe identycznie mini kukurydza, jak i brokuly itd.

Z drugiej strony " O #!$%@? nie można jeść innych warzyw niż normalnebo ktoś ma bul dupy/ Srlsy?
@CreativePL: Nie mówię tu konkretnie o Tb. Wiem, że koktajlowe pomidory smakują kompletnie inaczej i skoro tak bardzo chcesz je zjeść to wystarczy w google wpisać 3 wyrazy i masz pierwszy link do hurtowni warzyw i owoców w Twoim mieście, gdzie w ofercie są jakieś mini warzywa. Serio niektórzy są tak leniwi, że nie wyszukują czegoś w google?