Wpis z mikrobloga

Mirki, pytanie na serio.
Jaki jest Waszym zdaniem najlepszy wiek na rozpoczęcie #s--s? Wiem, że to zależy od konkretnej osoby, no ale można i tak podyskutować.
Jeśli są tu jacyś rodzice - jak patrzycie na to z tej perspektywy?
#zwiazki
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiszczak: zresztą, co mnie to interesuje. Ja ludziom do łóżka nie zaglądam a ocenę kiedy zaczęli nawiązałem do wieku własnego i znajomych. Owszem, znam parę dziewic czy prawiczków ale to ich problem. Dużo zależy od mentalności a jak wiemy, w przeszłości ten wiek o którym mówiłem był odpowiedni. Czasy się zmieniają.
  • Odpowiedz
Raczej czy on Cie chwile potem nie zostawi.

@Cat0Woman: Problem leży w podejściu do seksu. Jeśli kobieta traktuje to jako "obdarowanie faceta" to rzeczywiście takie myśli mogą przychodzić. S--s powinien być przede wszystkim przyjemnością. Również dla kobiety. Z takim podejściem nie będzie się żałować. Żałować to można utraconej miłości, a przecież s--s jest tylko jej dopełnieniem.
  • Odpowiedz
@UndaMarina: Przecież ludzie w wieku 22 lat są niedojrzali. Znam pojedyncze dojrzałe emocjonalnie osoby przed trzydziestką. Naprawdę, przeciętnego 22-latka i 18-łatka różni głównie zdolność do ukrywania swojej niedojrzałości.
  • Odpowiedz