Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Jaki jest Waszym zdaniem najlepszy wiek na rozpoczęcie #s--s? Wiem, że to zależy od konkretnej osoby, no ale można i tak podyskutować.
Jeśli są tu jacyś rodzice - jak patrzycie na to z tej perspektywy?
#zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cat0Woman: Problem leży w podejściu do seksu. Jeśli kobieta traktuje to jako "obdarowanie faceta" to rzeczywiście takie myśli mogą przychodzić. S--s powinien być przede wszystkim przyjemnością. Również dla kobiety. Z takim podejściem nie będzie się żałować. Żałować to można utraconej miłości, a przecież s--s jest tylko jej dopełnieniem.
@Cat0Woman: 20 co najmniej
@Cat0Woman: Czyli jednak piszesz o sobie;P
To zawsze boli. Myślisz, że bardziej po miesiącu czy np. po 5 czy 10 latach?
Komentarz usunięty przez autora
Stabliność małżeństwa, a ilość partnerów seksualnych (w okresie 10 lat)
Stabilność małżeństwa, a wiek rozpoczęcia aktywności seksualnej.