Aktywne Wpisy
czillaut +16
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
#kryptowaluty
@Morfeus: Fotka z Toba trzymajacym karte.
Photo of your card next to your ID
Fotka karty oraz fotka dowodu lezace obok siebie. Chca jedna strone dowodu( pewnie ta ze zdjeciem)
2. Zdjęcie Twojej karty z dowodem osobistym
btw. nie wysyłaj czasem drugiej strony karty na której jest trzy cyfrowy nr do płatności PayPalem
btw2. a po co w ogóle wysyłasz tam zdjęcia swojej karty (nie wiem co to za strona)?
@Morfeus: Tak jest w Europie i większości cywilizowanych krajów świata, ale nie np. w USA, gdzie wystarczy SAM NUMER KARTY. Normalnie można #!$%@?ć gotówkę jak masz numer karty bez CVV. W Stanach dzwonisz do telezakupów, zamawiasz odkurzacz za 5k$, podajesz numer karty i datę ważności i kurier przynosi ci przesyłkę; nikt nie pyta o CVV. Podobnie
@g455 ano CVV to generalnie pic jest. Bardziej chroni PSP/merchantów niż klientów. Jak najbardziej można obciążyć kartę bez CVV.
Ja również długo korzystałem z Cex.io do momentu jak podliczyłem ile kosztują mnie transakcje kartowe.
Powiedzmy otwarcie, banki celowo w niektórych krajach nie udostępniają przelewów. Do tych krajów należą USA i UK, które są kolebką banksterskiego despotyzmu.
Bitcoin to piękna idea ponieważ dzięki niej zwykli ludzie
Teraz dlaczego nie pozwolą Ci zapłacić w BTC? Dlatego, że nie mogliby skasować za przewalutowanie i inne operacje o których większość ludzi nie wie i nawet nigdy nie zastanawia się. To są masakryczne kwoty w skali świata, tylko pomyśl ile