Wpis z mikrobloga

Te losowe kody z G2A to typowe czyszczenie magazynów, nikt nie chciał kupić jakiejś sraczki, więc zmienili jej nazwę z "głupia sraczka hehe" na "randomowa supcio giera hehe". Pelikany łykają, interes się kręci.
Straszny wstyd w ogóle mięc to gdzieś w bibliotece, kupiłem kiedyś 5 kluczy na próbę (5zł to nie dużo) i aktywowałem 2 z nich.
Szkoda, że nie mogę tych gier w jakiś sposób dezaktywować, no bo autentycznie - wstyd takie coś trzymać.

#g2a #takaprawda #gry #steam #randomsteamkey no i #januszebiznesu, bo jednak tym sprzedawcom się to cholernie opłaca.
P.....n - Te losowe kody z G2A to typowe czyszczenie magazynów, nikt nie chciał kupić...

źródło: comment_1JyM9Gsn6QLQn2DHZTAZ8Q3KpoIje1qr.jpg

Pobierz
  • 5
@Perlo: raczej tego bym nie powiedział, bo jest napisane, że gry nie są ani darmo, ani dema, ani DLC.
Mimo wszystko uważam, że G2A to strona, która jest godna zaufania.
@Destu: Steam rzadko się odzywa, nie chcę mi się czekać miesiąc po to, by pozbyć się jednej, czy dwóch gier.
Witajcie, Nie będę zachwalał tej oferty gdyż trzeba pamiętać że jest to loteria, poza tanimi kluczami trafiają się tytuły AAA, ja osobiście zawsze lubiłem ofertę Hot Random Key osobiście lubię gry Indie a trafiają się tam często perełki :) W razie pytań piszcie na helpdesk@g2a.com Best, Max G2A Team