Wpis z mikrobloga

Siedzę w lesie i się zastanawiam co teraz zrobić, kobieta mnie z domu wyrzuciła i jestem bezdomny spałem dzisiaj w lesie i tą noc chyba też spędzę w lesie, nie mam nic po za dwoma kocami i telefonem. Mirki rodzi się właśnie nowe zmarnowane życie. #gorzkiezale #boldupy
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PODBRAMKOWY: Jesteś sam po środku lasu i masz telefon z internetem. Poszukaj w okolicy jakiegoś ośrodka pomocy, telefonu zaufania czy coś. Ruszy się ktoś po Ciebie, bo po to ludzie zakładają takie organizacje, żeby pomagać takim jak ty. Musisz się zgłosić, bo skąd mają o tobie wiedzieć? S---------o jest przereklamowane i to nie ty chcesz do niego doprowadzić, a chemia którą przyjmowałeś. Z tego co napisałeś w drugim wpisie wynika,
  • Odpowiedz
  • 0
@Fafnucek: byłem na chwilę w domu zobaczyłem syna i znów wracam do lasu, za słaby na to jestem, czekam do 18 o tej godzinie zacznie działać telefon braterskich serc miesiąc temu pomogła mi tam pani psycholog ale teraz jest inaczej... Mam 25% baterii te procenty to jak odliczanie...
  • Odpowiedz
  • 0
Brak mi wsparcia rodziny by pójść do monaru, nie wiem czy mam po co i czy jest aż tak źle nie wiem czy po wszystkim i tak nie będę musiał spać w lesie
  • Odpowiedz
@PODBRAMKOWY: Nie daj się, życie czasami nas wystawia na próby. Kiedyś będziesz wspominał swoje najcięższe czasy doceniając, że one były, bo to ukształtowało Twój charakter.
  • Odpowiedz
  • 0
@Qer: czysta naturę trawę, tłumacze siebie ze szwagier otwarcie mówi że to mu pomaga się odstresowac raz na tydzień dwa, no i załatwiłem czuć różnice tylko kobieta jest też zła że nie zapaliłem z nią i że już nie kocha
  • Odpowiedz
@PODBRAMKOWY: Jak masz podatność na takie rzeczy, to chyba powinieneś sobie odmówić takich rzeczy i czerpać przyjemność z życia z innych źródeł. Jesteś w stanie to zrobić?
  • Odpowiedz
@PODBRAMKOWY: Poczyniłeś już pewne kroki, żeby wyjść na prostą. Ruszasz w trudną drogę i potkniesz się jeszcze parę razy. Każdy z nas tak ma. Myślę, że warto kontynuować to co zacząłeś. Myślę, że warto się zwrócić do kogoś z zewnątrz, kto zauważy takie aspekty twojego położenia, o których nawet byś nie pomyślał. Lepiej dać sobie chwilę czasu, niż pozwolić emocjom, by decydowały za Ciebie.
  • Odpowiedz