Aktywne Wpisy
Ynfluencer +31
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?

#thewhispers Nic specjalnego, jakaś drama o związkach i rodzicielstwie chyba będzie się niestety gotować, po pierwszym odcinku ta cała intryga wydaje mi się strasznie klaustrofobiczna, serial nie najwyższych lotów jeśli chodzio aktorstwo i pisanie, choć dziecięcy aktorzy powyżej przeciętnej w takim znaczeniu, że nie mam jeszcze ochoty ich zabić. Twórcy chyba liczą na to, że przytrzymają widownie samą tajemnicą, a po drodze jakoś zapchają.
Jeśli mam zarekomendować coś co jest nadal w pierwszym sezonie to Younger, iZombie i Wayward Pines, polecam.
#seriale