Wpis z mikrobloga

1. Bądź mną.
2. Jedziesz do pracy.
3. Czerwone, gość przed tobą się zatrzymuje, Ty się zatrzymujesz. Nagle bum, ktos wpakował Ci się w tył.
4. #!$%@?.mp3
5. Wychodzicie z aut, na szczęście nic nie odpadło.
6. Żeby nie robić korka powiedz że zjedziecie za rondo.
7. Gościu nie zjeżdża tylko jedzie dalej w swoją stronę.
8. #!$%@?.GIF ?
10. Goń gościa który skręca z pasa do jazdy na wprost, leci na czerwonym = GTA MODE ACTIVATED!
11. Wyjdź do typa na pierwszych światłach na których musiał się zatrzymać, przypierdziel mu w szybę, wykrzycz ze masz
wszystko nagrane na rejestratorze, ze już zadzwoniłeś na bagiety, i ze nie odpuścisz.
12. W sumie po 1,5km gość zjeżdża na parking jakby nigdy nic mówi ze przecież żadnego zdarzenia nie było. WTF.JPG !?!!!
13. Po paru minutach przyjeżdżają bagietmajstry z którymi w międzyczasie gadałeś co się dzieje i gdzie jesteście,
gościu mówi ze jest tak bardzo niewinny, bagiety tak bardzo nieugięte, nagranie tak bardzo niepodważalne,
sprawcy prawo jazdy tak bardzo zatrzymane, wniosek do sądu tak bardzo sporządzony.
14. Rejestrator jazdy po raz kolejny uznaj za najlepszą inwestycję w gadżet ever.
15. Nie było punktu 9.
16. Apel - kupcie sobie dobre rejestratory do auta.

To nie #heheszki tylko #truestory , moje #oswiadczenie : trzeba uaktywnić jakąś #bojowkarejestratorowtrasy bo to co sie #!$%@? na #drogi to jest masakra

Pozdro
  • 66
  • Odpowiedz
Nie oberwales w żaden sposób mandatem za tą gonitwe? Jak byłem dzieckiem to jakiś idiota wyprzedzając nas lusterko nam rozwalił i zaczął uciekać. Tata go dogonil zajechał go a potem dostał mandat za wyprzedzanie na ciągłej.
  • Odpowiedz
@Herubin: Nie, bardzo spoko bagiety, nawet śmieszkowali żeby coś więcej w aucie porysować bo nietypowe (usa) i nieźle za takie ubezpieczalnia płaci, takie januszebiznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
datę na rejestratorze masz ustawioną?

@inrzynier: Oczywiście że nie, video muszę skompresować, wyciąć dzwięk i blachy, nie mam teraz jak, ogarnę i wrzucę przy wolnej chwilo.
  • Odpowiedz