Aktywne Wpisy
Filippa +89
Bronienie tego przemocowca jest obleśne xD
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
raul7788 +164
Szlag mnie trafi z moim kotem. Moze ktos sie zna i mi jakos pomoze.
Jak byl maly w schronisku zarl tylko sucha tania rakotworcza karme. Dobra bylam dla kota i kupowalam mu te wszystkie zajebiste puszki z filet mignon, jagniecina, nawet maja wersje sniadaniowe z jajkiem i bekonem. NIC z tego nie chciala jesc! Wszystko co ma konsystencje pasztetu odpada, kawaleczki? Odpada. Jedyne co je to drobno rozmamlane kawalki tego niby miesa w sosie. Jak nie ma sosiku to #!$%@? nie zje! Kupuje jej zarcie po 10 puszek na raz bo jest promocja 10 za $5. Jak zrobie blad i jasnie kot dostanie np. wolowine w kawaleczkach to powacha, wylize sos i nie zje! Denerwuje mnie to bardzo bo nie moge kupic nic poza jedna jedyna puszka ktora laskawie zje. Najgorsze jest to, ze po czasie ma jakis odpal i to co lubi jej sie po prostu znudzi i tez tego nie chce jesc! Dzisiaj znowu #!$%@? i po calym dniu nie jedzenia dostala kawaleczki kurczaka w sosie. Powachala i poszla w #!$%@?. Myslalam, ze wybuchne ze zlosci bo wydaje kase na ta maja #!$%@? a ona nie chce jesc! Moglabym byc zlym czlowiekiem i karmic ja tylko sucha karma (ma dobra sucha karme, ktora traktuje jako przekaske...czyli zje z 3-4 kawalki i idzie) .
Jesli chodzi o normalne jedzenie to tez nie zje! A dostala juz takie rarytasy jak:
- kurczak
- stek
- wieprzowina
- krewetki
- tunczyk
- krab
- losos
- przegrzebki
- filet mignon
- homar
- nawet zeberka bbq
I NIC z tego nie chciala zjesc! czy ten kot jest jakis #!$%@? bo ja juz nie wiem co mam myslec....
Komentarz usunięty przez autora