Wpis z mikrobloga

@b0b3kpl: Beka z ciebi goju. Usunąłem bo nie będziesz się promował w moich wpisach. Nawet tych wypocin co ty tam pisałeś nie czytałem więc ciężko mi się odnieść. Ja wstawiam po prostu ciekawsze wpisy z twittera że na topie jest nowoczesnapzpr to akurat to wstawiam. Polecam Twittera ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) szybko
@b0b3kpl: No, z pewnością nie ma to nic wspólnego z faktem, że cały ten projekt jest fałszywy aż do bulu i pierwszą reakcją wielu osób jest wyśmianie go w internecie. To musi być jakiś spisek i zorganizowana akcja, zapewne przez pisoskie szwadrony śmierci.
@nick-smith: Jeżeli to przypadkowy zlot zielonek niezadowolonych z powstania normalnej liberalnej partii to przepraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@polaczek_malkontent: Boli dupa że pokazuję obłudę członków prawackiej sekty? xD Prawda jest taka że mieliście ostry #boldupy jak Lis przeczytał fałszywego tweeta Kingi Dudy (PS jakim trzeba być zaślepionym nienawiścią pismakiem żeby uwierzyć że córka kandydata na prezydenta w trakcie kampanii napisałaby coś takiego xD) i chcecie go