Różowy pasek przebiega 1.9 km i dostaje plusy. Ja w przebiegam 8.89 km przy średnim tętnie 180 i nic nie dostaję... tu chodzi o to, że to różowy pasek czy dlatego bo odjęła dystans?
@stannis: a mi się wydaje, że napisałeś tak, aby dostać jeszcze więcej plusów, bo przeglądając tag sztafeta widzę, że każdy post napisany później niż 10h temu ma podobną liczbę plusów.
@Nights: Nie, po prostu do tej pory obserwowałem jedynie tag bieganie który naprawdę jest naprawdę słaby i na podstawie jedynie biegania myślałem, że stuleja jest w wykopowiczach wyjątkowo silna ale na szczęście pomyliłem się.
@miedzynamispoko: Nigdy nie badałem max tętna. Ten trening zacząłem o 10 rano w pełnym słońcu i było już naprawdę gorąco więc może to dlatego. Ogólnie nie mam zbyt dobrej kondycji i chyba dzisiaj trochę przesadziłem ale jak biegam w optymalnych warunkach (temperatura 10-15 stopni Celsjusza, najlepiej wieczorem) to przy tempie 5:30 min/km mam średnie tętno około 160.
Różowy pasek przebiega 1.9 km i dostaje plusy. Ja w przebiegam 8.89 km przy średnim tętnie 180 i nic nie dostaję... tu chodzi o to, że to różowy pasek czy dlatego bo odjęła dystans?
#sztafeta