Aktywne Wpisy
Ritowel11 +24
#slubodpierwszegowejrzenia kurcze przydałyby się więcej kłótni z domu nagranych, panie montażysto wrzućcie coś.
Piotrek7231 +80
#mecz Za taką grę aktorską Vini złotej piłki nie dostanie ale do nagrody Telekamer można go nominować.
Pirlo - za darmo
Arturo Vidal - 11,00 Mill. £
Stephan Lichtsteiner - 8,80 Mill. £
Paul Pogba - za darmo (groszowa rekompensata)
Carlos Tevez - 7,92 Mill. £
Fernando Llorente - za darmo
Patrice Evra - 1,32 Mill. £
Kingsley Coman - za darmo
Sami Khedira - za darmo
#pilkanozna #juventus #transfery #zezowaty
Milos Krasic - Niewypał, ale wygrał nam pierwszą połowę sezonu, gdzie nikt nie grał tak jak powinien oprócz niego. Potem się wypalił. Może gdyby miał większe wsparcie, większą rotację, partnera na drugim skrzydle to by coś zdziałał (po raz pierwszy widziałem Juve grające jak zespół z gimbazy - łaga, prostopadła, cokolwiek do tego najszybszego i który w miarę umie opanować piłkę, a
To był okres kiedy United miało mocne problemy ze środkiem pola, ściągnięty został nawet Scholes z emerytury. Był mecz pucharowy kiedy po kontuzji środkowego pomocnika przesunięty na tę pozycję został boczny obrońca, a Pogba pozostał na ławce.
Po decyzji by odejść do Juve Pogba nie rozwinął swoich umiejętności o
@venomik: Zgadzam się bardziej z
Obaj to byli nastolatkowie sprowadzeni za kilkaset tysięcy euro, nie widzisz różnicy? Z podobnego okresu mogłeś wymienić Podolskiego czy Gervinho jak jak już chciałeś być uszczypliwy, którzy w kontekście całego swojego okresu mieli swoje momenty, ale raczej na przestrzeni pobytu w klubie rozczarowali czy podobnie jak wymienieni zawodnicy.:P
Mniemam, że kolega @mactrix nie chciał być uszczypliwy, chodziło mu o naszego Jorge Martineza (12 mln €...) i wypożyczenie Bendtnera do nas ;)
Faktycznie masz rację, moja nadinterpretacja zapomniałem o nich. :P Natomiast druga część komentarza jest dalej ok i to miałem na myśli.