Aktywne Wpisy
KarolaG17 +685
Ziobro zaskoczenia xDD Mazurek śmieje się z Giertycha, przyznaje się że ma bekę z Mraza, a aferę z funduszem sprawiedliwości nazwali "największą w tym tygodniu". Ten aparatczyk PiSowski już nawet nie udaje do jakiej bramki gra. "Dziennikarz".
Najlepszy cytat Mazurka z tego to: ,,nie oni pierwsi nie oni ostatni" xD więc dajmy już spokój idźmy dalej xD
#polityka #neuropa #kanalzero #sejm
Najlepszy cytat Mazurka z tego to: ,,nie oni pierwsi nie oni ostatni" xD więc dajmy już spokój idźmy dalej xD
#polityka #neuropa #kanalzero #sejm
o__0 +13
Kilka miesięcy temu poznałem na Mirko bardzo fajną dziewczynę, ładną, inteligentną i zabawną, a co najważniejsze do tej pory nie przejawiała żadnych oznak #logikarozowychpaskow także według mnie 100% #wygryw.
Bardzo dużo rozmawialiśmy ze sobą i mamy świetny kontakt. Można powiedzieć, że rozumiemy się bez słów. Ona jest śliczna, takie mocne 8/10 i co najlepsze ja też jej się bardzo spodobałem :)
Wsiadłem właśnie w pociąg i jadę spotkać się z nią po raz pierwszy, trochę stresik, ale jakoś to będzie :) I tu moje pytanie:
Komentarz usunięty przez autora
Nie, wygląd nie jest najważniejszy, ale jest ważny mocno. Gdyby gość wysłał mi czyjeś zdjęcie to pomyślałabym, że jest psychopatą chcącym zaciągnąć takie 8/10 na spotkanie i od razu bym się wycofała.
tak, wiem, że #pasta