@No25: cudnie by było gdyby wprowadzili takie "odcinki specjalne" pomiędzy wyścigami... typowo czasowe ściganie. Może to ożywiło by trochę rywalizację w F1
@No25: typowy hill climbing:) jeździłem takie zawody oglądać jak mieszkałem w GB. To nie jest bolid F1, prędzej modyfikacja z F3, ale w takich zawodach często startują "samoróbki" z nadwoziami "loli" itp.
@zaxcer: no offence ale jeden z najgłupszych jakie słyszałem :D (nic nie przebije polewania toru wodą podczas wyścigu)
o tym jak bardzo jest to niemożliwe do wprowadzenia z miliona powodów i wcale nie przyniosłoby żadnych efektów "widowiskowych" - nie chce mi się tutaj pisać ;d
@tatwarm: jedna lub dwie takie czasówki podczas sezonu nikomu niczego złego by nie zrobiły. Mi się podoba bo jest efektowne i pokazuje bardzo dokładnie skill kierowców i performance każdego z aut w bardzo zbliżonych warunkach. Być może błysnąć mogli by również kierowcy z tyłu stawki bo relatywnie krótki dystans trochę niwelował by różnice
teraz jestem raczej #januszef1 ale z #f1 miałem sporą styczność jeszcze w latach 90' za czasów rywalizacji Mika Häkkinena i Schumachera gdyż ojciec oglądał każdy wyścig na DSF albo RTL1 po niemiecku z analogowej anteny satelitarnej... sam widzę po nim, że kiedyś towarzyszyły mu kompletnie inne emocje podczas oglądania wyścigów. Kiedyś to były jego święte dwie godziny w czasie których oglądał zmagania kierowców F1 i
@zaxcer: jak dla mnie istotą problemu "nudności" f1 nie są wydarzenia na torze a to jak seria się rozwija. Na 19 wyścigów 2-3 są usypiające i nie mają żadnej historii (a to też zazwyczaj wina toru - nie ma jak wyprzedzać) a reszta dla kogoś kto interesuje się ściganiem jest ciekawa. Wyścigi o których mówi się przez następne dekady zdarzają się rzadko - i nie jest to tylko przypadek ani wina
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
#wyscigi #wysciggorski #rajdy i minimalnie #f1
o tym jak bardzo jest to niemożliwe do wprowadzenia z miliona powodów i wcale nie przyniosłoby żadnych efektów "widowiskowych" - nie chce mi się tutaj pisać ;d
ta trasa pokazuje umiejętność kierowców? Jest łatwiejsza technicznie niż większość torów w obecnym kalendarzu.
i czym to się różni od, powiedzmy, toru Monza? Warunki są takie same dla każdego niezależnie od toru.
teraz jestem raczej #januszef1 ale z #f1 miałem sporą styczność jeszcze w latach 90' za czasów rywalizacji Mika Häkkinena i Schumachera gdyż ojciec oglądał każdy wyścig na DSF albo RTL1 po niemiecku z analogowej anteny satelitarnej... sam widzę po nim, że kiedyś towarzyszyły mu kompletnie inne emocje podczas oglądania wyścigów. Kiedyś to były jego święte dwie godziny w czasie których oglądał zmagania kierowców F1 i