Aktywne Wpisy

AIicja +62
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych

nightmeen +261
To miała być największa galeria handlowa na Podhalu. Powierzchnia handlowa tego parterowego sklepu miała sięgnąć 28 tys. m.kw. Na terenie centrum handlowego miał znajdować się supermarket spożywczy, hipermarket budowlany, galeria handlowa, punkty usługowe i gastronomiczne, parking na 560 samochodów oraz stacja benzynowa. Obiekt miał posiadać jedyny w regionie multipleks kinowy. Wielką atrakcją miał być także wyjątkowy, interaktywny plac zabaw dla dzieci i młodzieży o powierzchni ponad 1 tys. mkw.
W październiku 2017
W październiku 2017

![[pozytywnie] PMI dla przemysłu w Polsce WZRÓSŁ do 43,9 pkt PRZEBIJAJĄC prognozy](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24c395a89ff1a8220dde0a18ecac6489ea6cb417e43d23f959e88389a0e9bd92,q70.jpg)

Czy już ma plan na jesień. Czy już ma wszystko przemyślane. Czy już wie kto, gdzie i co.
Czy dopiero będzie o tym myślał, analizował.
Założę się, że w pokoju gościnnym, zamiast telewizora, zamiast pianina, zamiast krzeseł ma olbrzymi stół. A na nim figurki. Przesuwa je godzinami. Robi 10 ruchów. A może nawet 20. A następnie wszystko cofa. A później układa inne wariacje.
Wczoraj nie wykonał żadnego ruchu na swojej planszy - aby ją zaktualizować po ogłoszeniu wyników. Aktualizację wykonał już wiele tygodni temu. Nie zdziwiłbym się nawet gdyby wykonał ją 5 lat temu - po ostatnich przegranych przez siebie wyborach prezydenckich.
Można go nie lubić. Można się z nim nie zgadzać.
Ale podziwiać wypada.
#wybory #gcontent #polityka
a propos Gowina.
za czasów PiSu był taki kawał -
w restauracji sejmowej siedzą Kaczyński, Lepper i Giertych. Podchodzi kelner, pyta się co podać, Kaczyński mówi, że kotlet schabowy.
- A przystawki?
Ale spoko, na pewno lepszy z niego gracz od JKM - bo przyjął w końcu do wiadomości, że daje się beznadziejnie prowokować i tym samym jedyne szanse na sukces to odsunięcie
A