#komputery #pomocy #dzwiek #pytanie Posiadam wieżę lg fb166. Gdy podpinam ją do komputera kablem jack-jack komputer ją czyta, działa sobie, nawet pokazuje mi, że dźwięk pięknie leci i wszystko gra, a tak nie jest. Wygląda to tak jak na załączonym zdjęciu. Wieża ustawiona na AUX. Coś pominąłem, o czymś nie wiem? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
@Floki: dźwięk jest przekazywany na wyjście S/PDIF więc to grać nie będzie, zobacz czy możesz zmienić w mikserze urządzenie (masz tam taki czarny trójkącik) a jak nie to chyba zostanie Ci tylko podłączenie wieży zamiast słuchawek. Ewentualnie pokombinowanie gdzieś jak włączyć to wejście jack gdzie podpinasz wieżę, bo wygląda jakby było wyłączone/odłączone
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Posiadam wieżę lg fb166. Gdy podpinam ją do komputera kablem jack-jack komputer ją czyta, działa sobie, nawet pokazuje mi, że dźwięk pięknie leci i wszystko gra, a tak nie jest. Wygląda to tak jak na załączonym zdjęciu. Wieża ustawiona na AUX. Coś pominąłem, o czymś nie wiem? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
źródło: comment_8TRHMVRrNuREcRhgnEmjdlMIIfExi61S.jpg
Pobierz