Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem skąd ta cała panika, myślicie że będzie gorzej? Przecież nie wprowadzą pięciu obowiązkowych godzin religii w zakładach pracy, a gospodarczo mamy szansę wypłynąć

#wybory #dudasieudalo #pytanie
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież nie wprowadzą pięciu obowiązkowych godzin religii w zakładach pracy,

@NatKul: k---a, a liczyłem, że będę mógł się jeszcze bardziej opieprzać w robocie...
  • Odpowiedz
@ZajetaLampka: > Przecież postulaty Dudy zabija nasza gospodarkę. 500zl na dziecko
Za to Komorowskiego podniesienie VAT-u na ubranka dziecięce było takie liberalne, takie pobudzające dla gospodarki. Polityka prorodzinna jest ważna jeśli nie chcemy skończyć jak Niemcy/Francja.
  • Odpowiedz
@ZajetaLampka: @brmstufldigart: @JogurtMorelowy: Legenda głosi, że był kiedyś kandydat, który spełnił wszystkie obietnice wyborcze, jak dla mnie dużym krokiem naprzód byłoby to, że nasze pieniądze nie przeciekałyby przez palce w rządzie. Komorowski miał swoje pięć minut, może warto zaufać Dudzie?
  • Odpowiedz
@NatKul: przecież najpierw musi komuś zabrać, żeby potem dać. To ma być dopłata i przede wszystkim dla najbiedniejszych. Patologia w pełnym rozkwicie..
Świetny wybór kandydata. Jeszcze jakieś pomysły?

BTW: po nie lepsze.. tak w-------y jestem, że się o kolejne dziecko staram, żeby się na ulgę prorodzinną załapać, bo chuje zabrały
  • Odpowiedz
Zamiast płacić za dziecko lepiej wyszloby zawiesic rodzicom płacenie podatku dochodowego

@Kura_Wasylisa: to w ramach tej słynnej lewackiej "sprawiedliwości społecznej" i "równości"? jednym dać ulgę żeby drugim d-----ć mocniej, nie dziękuję. Znieść podatek dochodowy to rozumiem ale dla wszystkich.
  • Odpowiedz