Jako że skończyłem rysunek Maserati i jest to dla mnie przełomowy projekt, chciałem się nim podzielić z drogimi Mirasami ;) Zdjęcie kiepskiej jakości, ale cośtam widać #rysujzwykopem #rysowanie #tworczoscwlasna #pokazmorde Jeśli chcecie więcej to zapraszam na ADlab
@kierowcakumbajna: żaden ze mnie plastyk, więc nie polemizuje o technice, wykonaniu itd. Mogę jedynie powiedzieć, że bardzo mi się podoba :-) Masz chłopie talent.
@Little_Juice: Buk obdarzył mnie po prostu dużą porcją cierpliwości :D @SGa2: Też tak chciałem, ale nie byłoby #pokazmorde :( @all_mighty: Dziękuję, sam plastykiem nie jestem :D @Czipsu: Następna będzie grafika patriotyczna, na tatuaż dla kolegi, jestem wszechstronny ;) Jeśli ktoś mi zleci alfę to będzie i alfa (⌐͡■͜ʖ͡■)
@R039: Skoro się dobrze przyjeło to będzię wincyj, obiecuję ;) @DywanTv: dziękuję, lubię realizm ;) @mutarito: hmm? @Bialy88: od oszukiwania są dziś komisje wyborcze (✌゚∀゚)☞
@kierowcakumbajna: Nie wiem czy to papier jest pokrzywiony i dlatego rysunek tak wygląda więc się nie wypowiem, pochwalam jak najbardziej, natomiast chciałem zapytać czym to rysowałeś?
@Blazus: a mam zablokowane? :O pogmeram w ustawieniach, może znajdę :D @rocendroll: tak, papier jest krzywy bo rysunek był w tubie kilka dni, skan znajduje się na moim fb lub deviantarcie ;) @wiewiora93: bardzo bardzo długo... 2,5 miesiąca. Bywały dni że siedziałem tylko nad nim po 6 - 8 godzin, były zarwane nocki... Suma wszystkich godzin byłaby masakryczna xD
Zdjęcie kiepskiej jakości, ale cośtam widać
#rysujzwykopem #rysowanie #tworczoscwlasna #pokazmorde
Jeśli chcecie więcej to zapraszam na ADlab
Czekam na kolejne włoskie specjały :-)
@SGa2: Też tak chciałem, ale nie byłoby #pokazmorde :(
@all_mighty: Dziękuję, sam plastykiem nie jestem :D
@Czipsu: Następna będzie grafika patriotyczna, na tatuaż dla kolegi, jestem wszechstronny ;) Jeśli ktoś mi zleci alfę to będzie i alfa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A jeśli naprawdę to rysunek, to winszuję umiejętności.
@DywanTv: dziękuję, lubię realizm ;)
@mutarito: hmm?
@Bialy88: od oszukiwania są dziś komisje wyborcze (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Propozycja tagu #kreslekumbajny
@rocendroll: tak, papier jest krzywy bo rysunek był w tubie kilka dni, skan znajduje się na moim fb lub deviantarcie ;)
@wiewiora93: bardzo bardzo długo... 2,5 miesiąca. Bywały dni że siedziałem tylko nad nim po 6 - 8 godzin, były zarwane nocki... Suma wszystkich godzin byłaby masakryczna xD