Aktywne Wpisy

PrawaRenka +1
#przegryw
Czym dla was, w waszym przypadku jest wyjście z przegrywu?
Czym dla was, w waszym przypadku jest wyjście z przegrywu?

fekal_ +1
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Polecam, wygląda spoko. Wygodny. Czy chroni czerep nie wiem - nie sprawdzałem i wole się nei przekonać.
Oprócz tego ogólna ocena oczno-dotyczna : 10/10.
Przy okazji dowiedziałem się że mam #!$%@? wielki łeb (╯︵╰,)
#rower #lidl #promocje #rowery
Z tego co oglądałem pobieżnie wygląda jak ze styropianu.
Z tworzywa.
Styropian to styropian, ja miałem na myśli plastik, ale widzę, że wykopkom trzeba łopatologicznie.
Kolejny świetny powód, żeby ich nie używać. Serio, są jakieś plusy posiadania kasku?
Ogólnie to wykonanie jest bardzo porządne, siatka fajnie leży i baniak oddycha. Ale ze względu na słabą pogodę nie latałem dzisiaj. Kask jak kask, jednak porównywalnie z decathlonowymi lowendami w tej cenie - wykonanie na dużo wyższym poziomie a dycha w kieszeni.
@brass: Kask ma być lekki. W razie uderzenia ma przyjąć uderzenie które mogłoby spenetrować Ci czaszkę i najlepiej -
Okulary dziś oglądałem to tak mnie odrzuciło. Brzydkie, słabo odlane. Tandetne. Co nie znaczy że nie spełniają zadania i są niewarte -bądź co bądź, niewygórowanej ceny. Napisz jak się sprawują.
Sam jeżdzę w kiepskich okularach i mam tylko przyciemnione, a to na pochmurne dni słabe rozwiązanie. Zbieram się zamówić coś z ali. Będzie trzeba popytać w tagu...
A hełm imo dużo
Lusterko potrzebuje. Jakiego używasz? Możesz coś polecić?
Widziałem te na
Ja mam coś takiego, ale na sporo dłuższej (i wygiętej sprężynie) - nie polecam, oddalające. Ale nie mogłem takiego wbijanego z boku w kierownicę, bo mam fabrycznie rogi.
W życiu nie założyłem na rower kasku i nie mam najmniejszego zamiaru. Jeżdżę między Tirami, autobusami i