Aktywne Wpisy
ZielonaOdnowa +67
Mam maly przydomowy sad, wlasciwie ciagle w trakcie tworzenia od trzech lat od kiedy tu mieszkam.
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
W pewnym momencie, pod wplywem kanalu na yt "polskie superowoce" pomyslalem ze oprocz standardowy wisni, jablek porzeczek, borowek czy malin chcialbym troche mniej spotykanych owocow, posadzilem aronie, rokitnik, pigwowiec japonski i jagode kamczacka, planuje jeszcze wiosna acerole, swidosliwe, actinidie (minikiwi) i roze jadalna.
Macie moze jakies propozycje innych malo popularnych a ciekawych krzewow lub drzew owocowych
thedestroyerofeels +1444
#wot #mirkowot
Ammo rack za dolną płytą.
Pancerz działa tylko na większy dystans, albo przeciwko słabym graczom. Wystarczy strzelać gdziekolwiek poza jarzmem.
Arta... Jeju, jak go arta boli. T.T
Prędkość jest marna jak na czołg z marnym pancerzem i marnym działem. Camo też.
Plusy? Celność działa, penetracja i to
Także prędkość mam conajmniej taką jak ISy-3, cammo na wszystkich załogantach + siata. Przeładowanie 6s z groszami więc można przeżyć ten kiepski dmg.
Co do pancerza to zależy. Warto gdzieś się wychylać z za górek, to wtedy też ta powierzchnia nad jarzmem praktycznie wszystko rykoszetuje, do tego
To typowy czołg wsparcia, nie ma pancerza ani mocnego działa na granie nim jak "normalnym" ciężkim niestety.