Wpis z mikrobloga

Przeglądam serwery zombie i zazwyczaj są to jakieś escape lub inne gdzie w większości się biega. Są może serwery o podobnym podejściu jak kiedyś w COD 2? Mianowicie jest jedna mapa gdzie jest ileś tam miejscówek, pułapek, tajemnych przejść i po prostu siedzi się i napierdziela do zombie, które to muszą szukać sposobu jak dorwać gracza albo najzwyczajniej w świecie zaczekać aż zabraknie amunicji? Idealny przykład jest w filmiku. Matko co za wspomnienia i #feels, szkoda, że już ludzie w to nie grają :(
#csgo #zombie #zombiemod
wywu - Przeglądam serwery zombie i zazwyczaj są to jakieś escape lub inne gdzie w wię...
  • 10
@wywu: Staaary, ale mi wspomnienia wróciły :D Ile tego było... #!$%@?ło się na dachy, słupy, brało PP'eszkę i czekało na zombie :D Dobra runda mogła trwać nawet godzinę.. Moja ulubiona mapa to była ta właśnie, wchodziłem zawsze na ten dach po prawej i bawiłem się świetnie :D

Kochałem to po prostu. W CS:GO nie ma opcji żeby coś takiego było. Naprawdę nie ma już serverów w CoD2 takich?
JanuszKarierowicz - @wywu: Staaary, ale mi wspomnienia wróciły :D Ile tego było... #!...

źródło: comment_orE0Egn3fx4nnZGdy04DO1eYPxgQLsTw.jpg

Pobierz
@JanuszKarierowicz: @Gwyn66: Padło wiele lat temu. Pamiętam jak na serwery nie dało się dobić, ciągle po 36 osób, a teraz nic. W dodatku sporo uroku dodawała niedoskonałość gry. Przy ponad 200fps miałeś o wiele dalsze skoki, przy 1000 fps mogłeś skoczyć i ciągle lecieć w górę :D
Te mapy były poezją. Niektóre miejscówki strasznie ciężkie do dostania się, ale jak już się wbiło to się siedziało do końca amunicji. I
@PanTward: Ogarnąłem. Ahh jednak nie ma tego klimatu. Tutaj jest naparzanie jak głupi z negeva a zombie mają w ciul zdrowia. Szkoda, może uda się coś takiego znaleźć w innej grze. Niemniej, dzięki za pomoc ;)