Aktywne Wpisy

iTuTego +511
Mirki zaginęła znajoma, wstawiam za zgodą jej Mamy.
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
źródło: temp_file7692371598510606434
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +801

Bo rozumiem że chodzi o łańcuch jeśli masz piasek w smarze, smaru na zębatkach kasety/korby nigdy nie powinno być ni to mililitra! Łańcuch jak już będziesz miał czysty -najlepiej pół litra ropy do 1,5l butelki pet - robisz szejka i wyjmujesz do wysuszenia, a potem zakładasz, smarujesz, kręcisz trochę w
dzięki za odpowiedzi. w przyszłym zajmę się moim rowerem. pytanie jeszcze do was czy macie swój stojak serwisowy? zastanawiam się nad zakupem: http://allegro.pl/najlepszy-model-stojak-rowerowy-serwisowy-regul-x2-i5140838715.html
źródło: comment_awb6RdniMRWX3suriZ2TE3fAFTaoZart.jpg
PobierzJuż wziąłem rutinoscorbin ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mirkorelama
Temat numer dwa - na grupach rowerowych na fejsruku stojak z lidla przewija się wiele razy, ja spotkałem się z nim u kumpla i powiem tak - jeśli ktoś ma szosę 9kg to warto go kupić. Obciążenie max 30kg to chyba przy
A na jaką wysokość Twój można wysunąć? Na tyle żeby mieć rower na wysokości klaty i się nie zginać przy robocie wyjdzie? I nie wywali się?