Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +40
Mireczki jestem załamany, święta rozpirdolne...
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Connor_McDonald +276
To jak, bardzo #tvpis zniszczyło moje relacje rodzinne w ciągu ostatnich 8 lat jest niebywałe xD Oczywiście to nie stało się nagle, tylko stopniowo. O ile jeszcze na przełomie rządów PO i PiS mama była w stanie dostrzegać plusy i minusy obu stron, tak obecnie wykazuje reakcje w stylu psa Pawłowa. Wierzcie lub nie: na przykład na widok flagi UE dostaje ataków agresji i wyzywa zachód, mówi o spiskach wymierzonych w Polskę,
Dostałem ostatnio maila niby z DHL o śledzeniu trasy przesyłki, którego gmail nie potraktował jako spam. Oczywiście od razu zorientowałem się, że w załączniku znajduje się niemiła niespodzianka, a nie informacje o paczce, której nie oczekiwałem. W dodatku mail został wysłany z poczty interii, ale zawierał w nazwie imię i nazwisko - myślałem, że fałszywe. Z głupoty odpisałem "#!$%@?, sprawa zgłoszona na policję" - bez sensu i w dodatku nie oczekiwałem odpowiedzi. Tymczasem ją otrzymałem i po wymianie dwóch maili okazało się, że to jakaś starsza babka, która nie do końca zna się na internetach. Takich maili jak mój dostała kilka i o mało nie doprowadziło jej to do wizyty u kardiologa. Tak czy siak w dalszym ciągu nie do końca ufałem rzekomo starszej pani po drugiej stronie, ale w spamie znalazłem kolejnego maila z DHL. Tym razem dotyczył obecnego stanu przesyłki i po szybkim wyszukaniu po adresie nadawcy, google wskazał mi konkretną osobę w pewnej firmie, wraz z numerem telefonu. Zadzwoniłem, różowy pasek z bardzo przyjemnym głosem w szoku, powiedziała, że jutro pogada z informatykiem. Poprosiłem o kontakt jakby co. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Miesiąc temu kupowałem na agito.pl i paczkę dostarczał DHL. Dostał ktoś ostatnio podobny spam?