Mirasy: Argentyna, Brazylia? Bo ten kraj jest tak #!$%@?ęty, że brak słów. Czemu? Patrz na media, patrz na obrazek: i niech ktoś mi powie, że mamy 25 lat wolności to jedynie dam mu do potrzymania mojego #!$%@?...
@wujek_Mundek: Ile mozna tak #!$%@? o tym PiS co to jak dojdzie do władzy to ustawa wrpowadzi przymus modlitwy, gejów pozamyka a dzieci z in vitro zje?! co za półgłówki sie na to łapią?! PO #!$%@? w dupe ich 8 lat #!$%@?ło 150 miliardów tak ze nawet nie poczuli ze ich okradli ale nieee to Ziobro jest zły bo scigał #!$%@?ów, a Blida to zgineła przez PiS a nie przez to
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: mi juz brak slow na to co sie dzieje. W glowie mi sie nie miesci jak cos takiego mozna #!$%@?... Bareja by tych czasow w filmie nie ujal
@wujek_Mundek: straszenie PiS-em na mnie nie działa. Za rządów PiS-u można było swobodnie grać w pokera, dopóki do władzy nie dorwali się ci faszyści z PO.
@wujek_Mundek: Wolność polega właśnie na tym, że można sobie pisać w gazecie, co się chce, a nie to, co się Tobie podoba. Kup sobie "W sieci" dla uspokojenia.
@marekrz: ja pamietam te czasy jako likwidacja #!$%@?, lapowkarstwa. A ze brutalnie? Bardzo slusznie. Zlapali bydlakow za mordy. Nie wiem dlaczego mowi sie, ze to zle...
@JogurtMorelowy: skoncz #!$%@?: " 2 stycznia 1957 Sekretariat Komitetu Centralnego PZPR podjął decyzję o utworzeniu tygodnika społeczno-politycznego. 1 lutego tego roku powstało Wydawnictwo Prasowe „Polityka”, podlegające Zarządowi Głównemu RSW Prasa."
@JogurtMorelowy: " W 1990 tygodnik wydzielił się z koncernu RSW Prasa-Książka-Ruch i był od tego czasu wydawany przez własną spółdzielnię – „Polityka” – Spółdzielnia Pracy. 28 września 2012 walne zgromadzenie spółdzielni podjęło decyzję o przekształceniu jej w spółkę komandytowo-akcyjną[9]." Prosze bardzo. Do 2012 oparta na filarze wladzy komunistycznej- spoldzielnie. 2012 to TYLKO PRZEKSZTALCENIE w spolke.
@wujek_Mundek: Jesteś tak głupi, czy tylko trollujesz? Co tu ma forma prawna wspólnego? To jest PRYWATNA gazeta. Mogą sobie pisać co chcą, bez względu, jak cię dupa od tego piecze. To ty masz jakieś zapędy do kontrolowania, co wolno. W poprzednim ustroju by ci się spodobało.
" 2 stycznia 1957 Sekretariat Komitetu Centralnego PZPR podjął decyzję o utworzeniu tygodnika społeczno-politycznego. 1 lutego tego roku powstało Wydawnictwo Prasowe „Polityka”, podlegające Zarządowi Głównemu RSW Prasa."
Komentarz usunięty przez moderatora