@stekelenburg2: Gdyż to jest zero treści, zero argumentów....
PiS to najgorsze co moze spotkac kraj, gorsze od Korwina nawet moim skromnym zdaniem
Tylko, że twoje zdanie jest subiektywne i tyle, nie podajesz racjonalnych argumentów, tylko walisz puste hasła, które mają zero treści. To jak Lenin xD Poza tym w demokracji rządzi większość, a debaty powinny być na argumenty, a Ty jakieś farmazony ludziom wciskasz.
@arczer: wprost przeciwnie. Prokuratura dotyczy spoleczenstwa.
@Kaczypawlak: masz jeden konkret o prokuraturze. Mozesz go obalic jak chcesz byc mistrzem.konkretu. Tylko zwiezle, bo jak bedzie jalowo, to szkoda mi czasu na.kolejna dyskusje o niczym z kaczypawlakiem.
wow, politycy nie dotrzymuja obietnic. PiS na pewno to zmieni...
@stekelenburg2: Dopóki nie sprawdzisz to się niestety nie dowiesz, a jak wolisz być okłamywany przez PO, które ma Cię w dupie i traktuje jak idiotę to cóż, twoja sprawa.
@stekelenburg2: czuje się oszukany przez platformę. Będę głosował na Dudę, żeby im zrobić na złość, a potem mam nadzieje w------ę szybko do Reichu czy innego cywilizowanego kraju.
@stekelenburg2: O niczym? Sam piszesz farmazony, w stylu, że za PO lepiej się walczyło z korupcją i nie podajesz argumentów. A tutaj PiS to dla Ciebie zło, bo "tak uważasz", a jedyny argument to prokuratura, fakt rozdzielili funkcje, jednak dalej są dyspozycyjni wobec polityków....
@stekelenburg2: A to wiadomość tajna czy jawna?( ͡°͜ʖ͡°) Podziel się tą wiedzą z resztą, dodatkowo danymi. Tak to każdą ściemę przepuścisz i właśnie próbujesz to robić.
@stekelenburg2: Brałn to PiS na sterydach. W stylu Jarosław powiedział że Polska to kondominium niemiecko rosyjskie a Brałn powtórzył i dodał od siebie że pod zarządem żydowskim. Korwin był przynajmniej niezależny od tego gówna, też bym sto razy wolal Korwina od PiSu jakby był taki wybór.
@marcin-: przecież Braun to gospodarczo prawie Korwin. Na 10 punktów z tej stronki: http://grzegorzbraun2015.pl/ podobieństwo do PISu widzę przy 2,3 punktach.
@stekelenburg2: A nie jest tak że to straszenie pisem to największa obłuda, bo nie ma takiej akcji której już by PO nie zrobiło czego PIS nie popełnił ?
Ja się pisu nie boję, zupełnie nie rozumiem tej paranoi, pewnie dlatego że nie mam TVN u.
Np. taka prosta sprawa, ludzie boją się że policja o 5 rano będzie nachodzić. A przecież nie tak dawno wyniesiono z pracy Pana który miał
@stekelenburg2: > Ale w sumie nie o to chodzi, bardziej o odpowiedz, czemu tak sie wytyka straszenie PiSem skoro w calej kampanii kazdy kims straszy,
@stekelenburg2: ponieważ ten argument ma 10 lat. Idąc tym tokiem rozumowania anwet za 100 lat ten argument będzie dobry, a przecież w międzyczasie coś nawet w PiSie mogło się zmienić. Tym bardziej jak już sami zauważyli, że muszą uważać - chowanie Macierewicza, spokojny
Dlaczego straszenie PiSem to zly argument? PiS to najgorsze co moze spotkac kraj, gorsze od Korwina nawet moim skromnym zdaniem. #polityka
@stekelenburg2: Gdyż to jest zero treści, zero argumentów....
Tylko, że twoje zdanie jest subiektywne i tyle, nie podajesz racjonalnych argumentów, tylko walisz puste hasła, które mają zero treści. To jak Lenin xD Poza tym w demokracji rządzi większość, a debaty powinny być na argumenty, a Ty jakieś farmazony ludziom wciskasz.
.
@stekelenburg2: Ech, a PO to nie upolityczniło prokuratury?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaczypawlak: masz jeden konkret o prokuraturze. Mozesz go obalic jak chcesz byc mistrzem.konkretu. Tylko zwiezle, bo jak bedzie jalowo, to szkoda mi czasu na.kolejna dyskusje o niczym z kaczypawlakiem.
@stekelenburg2: Dopóki nie sprawdzisz to się niestety nie dowiesz, a jak wolisz być okłamywany przez PO, które ma Cię w dupie i traktuje jak idiotę to cóż, twoja sprawa.
@madry_i_mieciutki: nie handluje z tym
@stekelenburg2: A to wiadomość tajna czy jawna?( ͡° ͜ʖ ͡°) Podziel się tą wiedzą z resztą, dodatkowo danymi. Tak to każdą ściemę przepuścisz i właśnie próbujesz to robić.
@stekelenburg2: I kto to mówi. Zbyt skomplikowane słownictwo czy po prostu prawda Cię boli? I już polaryzujesz ludzi na PiS i PO, a to ściema jest.
@stekelenburg2: Brałn to PiS na sterydach. W stylu Jarosław powiedział że Polska to kondominium niemiecko rosyjskie a Brałn powtórzył i dodał od siebie że pod zarządem żydowskim. Korwin był przynajmniej niezależny od tego gówna, też bym sto razy wolal Korwina od PiSu jakby był taki wybór.
@marcin-: aha. Widziałeś kiedyś program wyborczy Brauna?
Ja się pisu nie boję, zupełnie nie rozumiem tej paranoi, pewnie dlatego że nie mam TVN u.
Np. taka prosta sprawa, ludzie boją się że policja o 5 rano będzie nachodzić.
A przecież nie tak dawno wyniesiono z pracy Pana który miał
@stekelenburg2: ponieważ ten argument ma 10 lat. Idąc tym tokiem rozumowania anwet za 100 lat ten argument będzie dobry, a przecież w międzyczasie coś nawet w PiSie mogło się zmienić. Tym bardziej jak już sami zauważyli, że muszą uważać - chowanie Macierewicza, spokojny
Braun jeszcze niedawno był motzno proPIS i proZamach
https://www.youtube.com/watch?v=I6Xnqz9r0w8#t=3m20