Aktywne Wpisy
janekhe +175
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
FEMBOYS +70
Kurde, właśnie mi się przypomniało jak ojciec pierwszy i w sumie jedyny raz w życiu zabrał nas na "rodzinne wakacje, nad morzem!" (ꖘ‸ꖘ)
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Mam animację. Obiekt przemieszcza się z punktu do punktu.
KOD:
@-webkit-keyframes moveSlideshow {
0% { left: 0px; }
100% { left: -2000px; }
@-webkit-keyframes moveSlideshowReverse {
0% { left: -2000px; }
100% { left: 0px; }
}
Potrzebuję w dowolnym momencie (kliknięcie) odwrócić animację. Robiłem to w jQuery zmieniając klasę z movieSlideshow na movieSlideshowReverse. Wszystko fajnie poza tym, że animacja zmienia kierunek od miejsc skrajnych 0% i 100%, a ja potrzebuję "zawrócić" ją płynnie bez resetowania pozycji.
Jest szansa na dostanie się do wartości procentowej (keyframes) , albo do pozycji w pikselach w danym momencie (kliknięcia)?
Da radę to zrobić tą metodą czy szukać innego rozwiązania?