Wpis z mikrobloga

#csgo

ja to nie ogarniam, ludzie tryharduja, graja niewiadomo ile, biora ta gre tak bardzo na powaznie. Nie wiem kto jest zalosniejszy, wykopkowi eksperci ktorzy maja range kury i gardza kazdym kto ma nizej, czy ludzie ktorzy sa forever silver 3 i trenuja AWP i spray control na dedykowanych mapach, rozkminiaja buildy na youtube i uzywaja region pickera zeby wycisnac max z tej gry.

A ja tylko sobie biegam i strzelam, wbijam rangi powoli ale stabilnie, narazie wysoki gold i k---a jestem śmieszkiem s---------ą poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, maskotką domową i strażnikiem domowego ogniska. Siedzę za ścianą i k---a jestem w innym świecie, problemy z ruskimi i rangami są tam, a ja tu jestem i k---a jestem też grubasem i mam skarpety góralskie zajebiście grube w sierpniu i k---a nie mam koszulki i same majtki i się śmieje, w szafce mam czipsy i batony xD xD
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fbkq: to smiechne ci w morde i poloze na to lage bo strzelam w csa dla zabawy a nie respektu randomow na stronie ze smiesznymi obrazkami xD
  • Odpowiedz
  • 0
@kuhwa: na chwile obecną ja pisze normalnie a ty się rzucasz i płaczesz jak jakiś dzieciak, apropo twojego wpisu to myślę że najbardziej żałośni są tacy jak ty, którzy wyplakuja się na wykopie na temat reszty Xd gl hf mistrzu
  • Odpowiedz