Wpis z mikrobloga

Teraz po wykopie przelewają się spotęgowane drwiny z JKM, których spiritus movens są neuropki i inne lewackie wynalazki. Wy w ogóle nie macie reprezentanta swoich lewackich aberracji (mam na myśli kwestie światopoglądowe). Grodzkie nie uzbierało podpisów, wynik Palikota skwituję milczeniem. Nie macie nawet żadnych struktur, Twój Ruch to polityczny trup; Zieloni i inne twory to szybciej koła dyskusyjne, aniżeli partie, które oscylują wokół 3. miejsca w sondażach.

#neuropa #4konserwy #4kuce #wybory
  • 11
@TheSjz3:

#!$%@? w to że obyczajowo bliżej im do lewactwa niż pozostałym prawicowcom

Możesz rozwinąć? Zostawienie homosiów samym sobie bez nadawania im jakichś specjalnych praw to iście prawicowe podejście. Lewackie jest wtedy, kiedy nadaje się im przywileje, albo pod przymusem ktoś chce ich leczyć czy rozstrzeliwać. Co do narkotyków to zostawienie sprawy samej sobie jest też jak najbardziej prawicowe.
Chodzi mi raczej o ich podejście do strefy Schengen, wpuścić byle kogo byleby taniej siły roboczej dużo było, rozwiązłość kulturowa. #!$%@? o wierze w Boga i życiu według przykazań, ale nie wtedy kiedy mam możliwość zaruchać inną (od swojej żony) rozwiązłość obyczajowa. Myślenie że "lekka" pedofilia nie jest zła, to już w ogóle przegięcie. Aborcja spoko, in vitro też byleby państwo nie musiało do tego dokładać.
@Woojt92: