Wpis z mikrobloga

Spóźniłem się na maturę z fizyki, i to o całe 2 minuty. Dyrektor mnie oczywiście nie wpuścił, bo przepisy. A jak na maturze z angielskiego jeden z członków komisjii zadzwonił, że sie spóźni 30min to dyrektor kazał zaczynać bez pełnego składu komisji..

Jako, że podszedłem do innego rozszerzenia to z fizyki będe miał po prostu 0%, ale na fizyce bardzo mi zależy, więc postanowiłem zdać ją w terminie poprawkowym w sierpniu. Sierpień to jednak troche późno, myślicie, że dam rade coś ugrać zwolnieniem lekarskim, tak, żeby pisać to w terminie dodatkowym w czerwcu?

#matura #matura2015 #pytanie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Spóźniłem się na maturę z fizyki, i to o całe 2 minuty. Dyrektor mnie oczywiście nie wpuścił, bo przepisy. A jak na maturze z angielskiego jeden z członków komisjii zadzwonił, że sie spóźni 30min to dyrektor kazał zaczynać bez pełnego składu komisji..

@AmaRenia: W sumie to dyrektor wykazał się konsekwencją. W obu wypadkach nakazał rozpoczynać bez brakującej osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AmaRenia: jak dostarczysz dobre alibi, dlaczego Cię nie było, masz szansę pisać w drugim terminie w czerwcu, ale musisz jeszcze dzisiaj dac dyrekcji jakieś usprawiedliwienie od lekarza.

Dzwoniłeś do szkoły? Nikt do Ciebie kilka minut przed 9 nie dzwonił??
  • Odpowiedz