Wpis z mikrobloga

• 243
Miraski
Co sie o------o to ja sam nawet nie wiem.
Mam dobra znajoma ktora znam z dwa lata, kiedys cos tam probowalismy z soba stworzyć.
Ale jakos nie wychodzilo.. Takze pozostalismy na stopie znajomosci.. Czasami jakies telefony, smsy, rozmowy na fejsie.
Jako ze moje ostatnie 5 miesiecy mam praktycznie wycięte z zycia.. Skupiam sie tylko na sobie.. To nie utrzymywalem z nia wiekszego kontaktu. #slaweknaodwyku
Dzis rano śpię sobie smacznie i budzi mnie dzwonek telefonu
Odbieram, bla bla bla..
Rp - slawek co sie dzieje, czemu sie nie odzywasz?
Ja - bo mialem ciezki okres ostatnio i bylem na terapii (jako ze mam w------e kto o mnie co sadzi postanowiłem mowic jak jest, ze jestem alkoholikiem. )
Rp - aaaa yy..
Rozlaczyla sie.
Powiem mi ktos gdzie tu #logikarozowychpaskow
  • 115
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bslawek: Jak chlejesz do nieprzytomności, robisz hehe bydło i rzygasz po krzakach, to jesteś spoko gość - taki rozrywkowy i w ogóle. A jak sam potrafisz przyznać przed sobą, że to jednak nie jest dobry sposób na życie i chcesz, żeby byli z Ciebie ludzie, to jesteś dziwny :-)

#logikarozowychpaskow
  • Odpowiedz
@bslawek: Taaaaak, przecież powinna w te pędy przyjechać do ciebie i obrobić ci gałę, boś niepijący alkoholik. A to, że mogła być zakłopotana nie ma dla ciebie znaczenia? I zacząłeś się nad sobą użalać na Wykopie.
  • Odpowiedz
@bslawek: Jesteś słabym człowiekiem, który potrafi tylko użalać się na mirko. Każdy alkoholik ma się za ofiare systemu i własnych niedomagań. Gdy tymczasem jest powodem własnych problemów.
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Melisandre: ja sie uzalam? Oh wait.. Ja tylko stwierdziłem fakty. A tak w ogóle to alkoholizu sie nie wybiera jak bym wiedzial ze sie w--------e to bym sobie usiadł
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@luc_paw: wiem Cumplu, ale fajnie sie czyta czyjes przkonania z d--y az juz nawet popcorn zrobiłem..
A tak serio to spadam na zakupy. Milego dnia
  • Odpowiedz
@Melisandre: Nie będę wołał opa, bo coś czuję, że to daremne, ale czy on naprawdę powiedział, że alkoholizmu się nie wybiera? Przecież tak można powiedzieć o każdej chorobie. Posiłkując się Wikipedią, która stwierdza że

spożywanie zazwyczaj w dużych dawkach alkoholu przez alkoholika jest spowodowane przymusem o charakterze psychicznym i somatycznym, i nie podlega jego woli

można przyznać mu rację. Ale tylko od momentu, kiedy zachorował. Ale zaraz, czy wcześniej ktoś
  • Odpowiedz