Wpis z mikrobloga

@sorek: Dopoki mam za co tutaj zyc to mam w------e i zyje zgodnie z "idealogia xD" ale jak mi przyjdzie kupic nowa ladowarke to pewnie znowu jakis p------y koszt. Poki co jeszcze dziala, ale ledwo i trzeba kabel dobrze skrecic
  • Odpowiedz
@sorek: napisalem "ideologia xD" tutaj na wykopie kiedys zaprezentowana juz nie pamietam przez kogos czyli mniejwiecej trzeba miec w------e na niepowodzenia i reagowac na nie swoistym "xD" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sorek: z 10, zalezy ile jest ofert na ktore mam jakies szanse, czesto robie tak, ze jak znajduje oferte to zanosze osobiscie z tym, ze raczej nie szefom tylko pracownikom i chyba trzeba bedzie to zmienic i czekac az bedzie szef (szczegolnie wlasnie niosac do wystawionej oferty a nie losowych miejsc)
  • Odpowiedz
@sorek: raczej chodzi o to, ze nie bede wysylal CV na ktore trzeba jakies kwalifikacje, ktorych zwyczajnie nie mam albo jak ktos szuka np lidera zespolu do jakiegos projektu budowlanego czy pielegniarki. Nie wiem jaki to ma sens a jeszcze pasuje napisac list motywacyjny co troche zajmuje
  • Odpowiedz