Wpis z mikrobloga

@medyczikczikbum: Będzie częściej Ci przydzielać ludzi z tej ekipy do sesji/akcji, będziesz dostawał więcej kasy i innych pierdół za wykonywanie zadań razem z ludźmi z ekipy, będziesz mógł kupić koszulkę w kolorze i/lub z emblemantem ekipy, podobnie z samochodem, tatuażem i dymem spadochronowym. Jest też taka zasada wewnątrz ekipy, że do członków się nie strzela. Są też jakieś osiągnięcia za grę z ekipą.
  • Odpowiedz
@namo: ty weź sobie owiń ten kabel internetowy wookol szyi. Jak ty ze sobą wytrzymujesz jeszcze w takiej głębokiej niewiedzy ze jesteś idiotą?
  • Odpowiedz
@wycz: Zgłośgo za obrażanie to po pierwsze polecam zrobić :) @namo: Wytłumacz mi i najlepiej pokaż. Gdzie jesteś tak powszechnie szanowany? I gdzie nas gnębisz? Bo z tego co pamiętam to my z @Howkin ostatnio lataliśmy hydrami i zabijaliśmy waszych całym gangiem :). Powiedz mi jeszcze. Po co to robisz? Ja rozumiem bycie w jakikolwiek sposób lepszym, ale chłopie. Bądź sobie gdzie indziej. Nikt cie tu nie
  • Odpowiedz
@namo: jeśli lubisz jak to nazywasz "gnębić" innych to śmiało. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale strzelam, że warszawa. Wyjdź sobie wieczorem na ulice i pokrzycz co myślisz o legii. Potem śmiało możesz gnębić osoby którę przyjdą się z tobą przywitać :)
  • Odpowiedz
@namo:
Ty tylko potrafisz szczekać, #!$%@? więcej robisz a ludzie z twojego Tostera grają chyba na kierownicy. #!$%@?łem z Morasem ( @pjotregg ) kilku pod rząd, #!$%@? po krzakach, nie potrafili się nawet strzelać. #!$%@? mnie czy uwierzysz ale zamiast nazywać nas stulejarzami poopiekuj się swoimi ciotami bo założę się, że dostaną w #!$%@?ę nawet od mojej 10 letniej kuzynki grającej stopami na padzie od pegazusa. Pewnie #!$%@? mi
  • Odpowiedz
Gdzie jesteś tak powszechnie szanowany?

@pjotregg: nie kandyduję na żaden urząd ani nie biorę udziału w plebiscycie na najmilszego miraska na dzielni.

skoro udzielasz się na mikroblogu to też jesteś
  • Odpowiedz
@only: udzielacie to się wy, ja was gnębię i grzecznie przypominam, że wypok to siedlisko stulejarzy. Im więcej plusów masz od innych stulejarzy tym bardziej szanowanym miraskiem jesteś.
  • Odpowiedz
@namo Przepraszam cie, a my jesteśmy z jakiejś akademii filmowej czy jest jakiś konkurs, że muszę nagrywać ci wszytko co robię? Nie wydaje mi się :) Od ciebie też nikt nie oczekuje żadnych nagrań. Poza tym. Jeśli uważasz, ze "ŁOISZ NASZ GANG". Wyślij mi proszę film gdzie nas tak oracie ;)
  • Odpowiedz
@namo: Wbijaj na serwer tam gdzie siedzi @Howkin i @pjotregg to sam zobaczysz, nazwy ci nawet moge podac twoich cipek kryjacych sie na pasywnym zeby ich nie zabijac.
Jestes na tyle niewaznym smieciem ze nikt nie musi ci nic udowadniac, twoje zycie musi byc zajebiscie nudne i niesmieszne skoro uwazasz, ze twoje zalosne pociski kogos ruszaja. Kup sobie masc na bol dupy i cmokaj pompe cyganie.
  • Odpowiedz