Wpis z mikrobloga

@kregoslupdiabla: zobaczysz jak bardzo będziesz chciała mieć to za sobą, jak zdasz teorie i przyjdzie czas na praktykę :D przygotowywałem sie ze strony zdamyto.com i z płytki od OSK + przeczytanie połowy podręcznika. Ogólnie teoria to pikuś i nie ma co sie nakrecac niepotrzebnie serio!
  • Odpowiedz
@muchcoin: ja sie do podręcznika przekonać nie mogę :D jedyne co robię to w kółko egzaminy i naukę z płytki osk :P mam nadzieje, ze sie uda. nie mam sie za tepaka, ale nie chce byc pewna siebie za bardzo a potem byc zawiedziona.
  • Odpowiedz
@kregoslupdiabla: a jazda jak ci idzie? Czesto po hamulcach dostajesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)? nie nakrecaj sie, bo widzę, że panuje wszechobecna panika przed teorią, którą nakręcają jakieś oszołomy co mają na egzaminie po 50pkt, tam wystarczy się nie stresować i logicznie podchodzić do każdego pytania i zdajesz :D
  • Odpowiedz
@muchcoin: jazda myślę, że dobrze :P serio, czuję samochód i ogólnie szybko wszystko załapałam :) mój instruktor się zawsze śmieje że można spać jeżdżąc ze mną ;p ostatnio nawet chłopak co ze mną jeździł na jazdach spał sobie z tyłu ;p ale może to też dlatego, że jeździłam przed robieniem prawka, a tu koledzy dawali czy coś ;p
  • Odpowiedz
@kregoslupdiabla: uff, to nie jesteś typowym różowym z którym jak jeździsz to prawie dostajesz ataku serca, nic tylko się cieszyć, bo ja miałem 3x z jakimiś różnymi kobietkami i 3x myślałem że to koniec mojego pieknego życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@muchcoin: ze mną możesz siedzieć bezpiecznie ;p lubię jeździć samochodem i to chyba nawet widać ;p tez miałam z różowymi i łeb mi latał do przodu i spowrotem, aż łeb potem do końca dnia bolał ;/ ale nie mówię, bo niektórzy niebiescy też tak chaotycznie jeżdżą
  • Odpowiedz
@kregoslupdiabla: to szkoda że nie trafiłem na ciebie, przynajmniej miałbym oszczędzony ten ogromny stres jaki przeżyłem z innymi różowymi ( ͡° ʖ̯ ͡°) szczerze to po jazdach byłem wykończony nie tym że jeździłem 3h, tylko tym że potem 3h jeździł jakiś różowy..
  • Odpowiedz